Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Α λα καρτ η κομματική πειθαρχία στη ΝΔ - Φοβάστε μήπως ο Σαμαράς παρασύρει και άλλους;

Βελόπουλος: Α λα καρτ η κομματική πειθαρχία στη ΝΔ - Φοβάστε μήπως ο Σαμαράς παρασύρει και άλλους;
Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε πως η νομιμοποίηση των μεταναστών δεν γίνεται για το δημογραφικό, ούτε για τους αγρότες, ούτε για τους κτηνοτρόφους, αλλά για συγκεκριμένους επιχειρηματίες
Σχετικά Άρθρα
Στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια καταδίωξης κλεμμένου αυτοκινήτου στον Ασπρόπυργο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αρχίζοντας την ομιλία του σήμερα στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για τους μετανάστες.
«Δεν άκουσα κανέναν να προτείνει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη Βουλή. Ούτε άκουσα να γίνεται κάποια αναφορά. Η ΝΔ θα έπρεπε να το ζητήσει», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας ότι «για εμάς η ζωή του Έλληνα αστυνομικού είναι πανάκριβη».

Η α λα καρτ κομματική πειθαρχία

Σχετικά με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο, εκτίμησε ότι η κομματική πειθαρχία που λέει ότι θα ακολουθήσει η ΝΔ, «θα είναι α λα καρτ».
Απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές αναρωτήθηκε αν φοβούνται μήπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «συμπαρασύρει κι άλλους» και τους κάλεσε να μην υποκύψουν στον «σημιτισμό». Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι «ο μύθος είναι ότι η ελληνική γεωργία έχει ανάγκη εργατικών χεριών. Η αλήθεια όμως είναι ότι η ελληνική γεωργία έχει ανάγκη εκσυγχρονισμού και εισαγωγής νέων τεχνολογιών».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε ότι η νομιμοποίηση των μεταναστών δεν γίνεται για το δημογραφικό, ούτε για τους αγρότες, ούτε για τους κτηνοτρόφους, αλλά για συγκεκριμένους επιχειρηματίες. «Σε εμάς δεν περνούν αυτά. Ό,τι λέτε είναι πολιτικές ανοησίες», είπε και σημείωσε ότι η προστιθέμενη αξία της γεωργικής παραγωγής τής χώρας είναι περίπου 7 δισ. το χρόνο. «Πόση θα ήταν η επίπτωση της έλλειψης εργατών; 400 εκατ.; Μισό δισ; Ένα δισ; Αξίζει πραγματικά η ισλαμοποίηση της χώρας για ένα δισ. το χρόνο;» διερωτήθηκε ο κύριος Βελόπουλος και συμπλήρωσε: «Φέρτε πίσω τα παιδιά που διώξατε. Τα 700 χιλιάδες ελληνόπουλα. Το θέμα είναι οντολογικό, υπαρξιακό, φιλοσοφικό, εθνικό».
Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι «δεν είμαστε ρατσιστές» και τόνισε: «Εμείς θέλουμε μια Ελλάδα που θα είναι χριστιανική. Θέλουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, εφ' όσον η χώρα δύναται. Αφήστε τους Έλληνες ήσυχους. Ασφυκτιούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης