Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρό ροκ Γεωργιάδη - Βελόπουλου στη Βουλή: «Ευτελίζουν τη ΝΔ του Εθνάρχη» - «Μου κάνει μαθήματα ο ΠΑΣΟΚος»

Σκληρό ροκ Γεωργιάδη - Βελόπουλου στη Βουλή: «Ευτελίζουν τη ΝΔ του Εθνάρχη» - «Μου κάνει μαθήματα ο ΠΑΣΟΚος»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απευθυνόμενος στον Υπουργό Εργασίας τόνισε ότι «ευτελίζουν την ΝΔ του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή»
Οξεία αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στους δύο πρώην ... συνοδοιπόρους στο ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την επίμαχη τροπολογία των Υπουργείων Μετανάστευσης και Εργασίας για την παροχή άδειας εργασίας σε μετανάστες.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απευθυνόμενος στον Υπουργό Εργασίας τόνισε ότι «ευτελίζουν την ΝΔ του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά πως «μου κάνει έλεγχο ο Βελόπουλος για το αν ήμουν δεξιός, που ήμουν πάντα δεξιός. Και μου κάνει μαθήματα ο Πασόκος ο Βελόπουλος».
Τελικώς, ο κ. Βελόπουλος αναγνώρισε ότι «ναι, ήμουν πατριωτικό ΠΑΣΟΚ».
Ολόκληρη η αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Βελόπουλου:
Αδ. Γεωργιάδης: Τι σχέση έχει ο Βελόπουλος με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά; Καμία! Ενας Πασόκος ήταν. Μου κάνει έλεγχο ο Βελόπουλος για το αν ήμουν δεξιός, που ήμουν πάντα δεξιός. Και μου κάνει μαθήματα ο Πασόκος ο Βελόπουλος.
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Αν κάποιος δηλώνει ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι είναι ΠΑΣΟΚ
Αδ. Γεωργιάδης: Αφού ήταν. Εγώ τον πήγα στον Καρατζαφέρη ως Πασόκο.
Κυρ. Βελόπουλος: Ναι, ήμουν πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Εγώ μπορώ να πω ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Εσύ μπορείς να το πεις; Εσύ έχεις όλους τους ΠΑΣΟΚους δίπλα σου. Σκέρτσο, Γεραπετρίτη, Πιερρακάκη. Τους έχεις πάρει όλους αγκαλιά. Δεν έχει καμία σχέση το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.
Εν συνεχεία, η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε με τον κ. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει τον κ. Βελόπουλο «δημαγωγό» και «ακραίο λαϊκιστή», αφήνοντας παράλληλα υπαινιγμούς για εκβιασμούς από επιχειρηματίες.
«Δημαγωγός σημαίνει Κυριάκος Βελόπουλος. Λέει ο Βελόπουλος ότι δικαστήριο στην Καλαμάτα απαγόρευσε το χτύπημα της καμπάνας γιατί διαμαρτυρήθηκε μετανάστης» τόνισε ο Υπουργός Εργασίας, τη στιγμή που ο Κ. Βελόπουλος αρνείτο τους εν λόγω ισχυρισμούς, φωνάζοντας από τα έδρανα.
«Είπες ψέματα λοιπόν» συμπλήρωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης ενώ κατέληξε, σημειώνοντας «βγήκε μια προσωρινή απόφαση δικαστηρίου γιατί ένας Έλληνας που μένει δίπλα από την εκκλησία δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τις καμπάνες. Τι σχέση έχει αυτό με τους μετανάστες; Καμία. Αυτό σημαίνει δημαγωγός Βελόπουλος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης