Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βέλη Καρτερού, προβληματισμοί Τσίπρα (;) για το δάνειο του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Βέλη Καρτερού, προβληματισμοί Τσίπρα (;) για το δάνειο του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
«Θεέ μου, φύλαγε με από τους φίλους μου γιατί από τους εχθρούς μου φυλάγομαι από μόνος μου» σημειώνει με νόημα ο κ. Καρτερός
Τη διαρροή της Κουμουνδούρου για το δάνειο του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καλυφθούν τα ταμειακά ανοίγματα του κόμματος, σχολίασε καυστικά ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός με άρθρο του στην σημερινή «Αυγή».
Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Καρτερός σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό απηχεί την προσέγγιση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, μέσω των δημόσιων παρεμβάσεών του, επομένως το άρθρο του έχει βαρύνουσα σημασία.
«Θεέ μου, φύλαγε με από τους φίλους μου γιατί από τους εχθρούς μου φυλάγομαι από μόνος μου» σημειώνει με νόημα ο κ. Καρτερός.
Την ίδια στιγμή εκτοξεύει βέλη προς τον Στέφανο Κασσελάκη, επερωτώντας τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας διαρροής (αναφορικά με την οικονομική στήριξη του κόμματος από τον πρόεδρό του).
«Ήθελαν κάποιοι να δείξουν ποσο καλός είναι ο Κασσελάκης; Ήθελαν να συκοφαντήσουν το "προηγούμενο καθεστώς" και κάποιους ανεπιθύμητους; Ήθελαν απλώς να βγάλουν τα απωθημένα τους;» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρώην συνεργάτης του Α. Τσίπρα.

Το άρθρο του Θανάση Καρτερού

«Μερικές φορές σκέφτεσαι τι μυαλό κουβαλούν ορισμένοι. Που αποφάσισαν χρονιάρες μέρες να δώσουν μια ωραία πάσα στην κυβέρνηση κα στα παπαγαλάκια της. Μια διαρροή από «το περιβάλλον του προέδρου» του κόμματος - αυτό επαναλαμβάνουν οι διακινητές της - ότι ο Κασσελάκης συνέδραμε το κόμμα του οποίου ηγείται να πληρώσει τα δώρα στους εργαζόμενους. Έτσι που να βρεθεί πάλι στα καλά καθούμενα υπό κατηγορία η Κουμουνδούρου. Και να παρακολουθούν αμήχανοι οι αποδώ το εορταστικό πάρτι των αποκεί. Ενώ το «περιβάλλον» έχει καταπιεί το αμίλητο νερό. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Η αλήθεια είναι βέβαια γνωστή, αλλά ποιος διακινητής μύθων σε διατεταγμένη υπηρεσία θα της επιτρέψει να χαλάσει μια ωραία αντι-ΣΥΡΙΖΑ ιστορία; Και η αλήθεια είναι ότι κανένα κόμμα δεν έχει τα οικονομικά τακτοποιημένα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου μετά από 16 χρόνια προεδρίας Τσίπρα δεν χρωστάει ούτε ευρώ, ενώ οι τροφείς των παπαγάλων χρωστούν σχεδόν μισό δισεκατομμύριο. Το δάχτυλό της στο μέλι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν το έβαλε - αλλιώς θα το είχαν κόψει μαζί με το κεφάλι του. Οι λογαριασμοί είναι καθαροί και ποτέ δεν έχει προκύψει κάποιου είδους ζήτημα με το ταμείο ή τις οικονομικές δοσοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο

Η πάσα, όμως, δόθηκε και δεν έμεινε αναξιοποίητη. Κακοδιαχείριση στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπό χρεοκοπία ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπόλογοι οι πρώην γραμματείας Τζανακόπουλος και Σκουρλέτης. Μια ταμειακή διευκόλυνση από τον πρόεδρο και μια σειρά βουλευτές - αυτό περιέργως δεν λέγεται - έγινε βούκινο και χτίστηκαν μύθοι πάνω της. Ήθελαν κάποιοι να δείξουν πόσο καλός είναι ο Κασσελάκης; Ήθελαν να συκοφαντήσουν το «προηγούμενο καθεστώς» και κάποιους ανεπιθύμητους; Ήθελαν απλώς να βγάλουν τα απωθημένα τους; Σε κάθε περίπτωση υποτίμησαν τη ζημιά που κάνουν στον πρόεδρο τον οποίο κολακεύει, υποτίθεται, η διαρροή τους. Και φυσικά τη ζημιά που κάνουν στο κόμμα.
Θεέ μου, φύλαγε με από τους φίλους μου γιατί από τους εχθρούς μου φυλάγομαι από μόνος μου. Αυτή την προσευχή θα πρέπει να λέει κάθε μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης. Γιατί διαρροές κολακείας και μεγαλυνάρια εκθέτουν πρωτίστως τους παραγωγούς τους αλλά εκθέτουν και τον ίδιο τελικά. Σε κάθε περίπτωση μόνο καλό δεν του κάνουν...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης