Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε η Σακελλαροπούλου - Στο Προεδρικό Μέγαρο άστεγοι, άτομα με αυτισμό και σύλλογοι, παιδιά Ουκρανών

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε η Σακελλαροπούλου - Στο Προεδρικό Μέγαρο άστεγοι, άτομα με αυτισμό και σύλλογοι, παιδιά Ουκρανών
Από ποιους άκουσε τα κάλαντα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου, έψαλλαν άστεγοι, άτομα με αυτισμό και σύλλογοι, αλλά και παιδιά Ουκρανών.
Η αρχή έγινε από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά.
ptd2_10.JPG
Ακολούθησαν διαδοχικά, μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL του βετεράνου μπασκετμπολίστα Δ. Παπανικολάου και της Eurohoops Academy του συναθλητή του, Θ. Παπαλουκά. Σημειώνεται ότι μαζί τους ήταν και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρ. Αγαπηδάκη.
ptd4_3.JPG
Επίσης, η κα Σακελλαροπούλου άκουσε τα κάλαντα από την Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, τη χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων -μαζί τους ο βουλευτής Επικρατείας Γ. Σταμάτης, που έχει διατελέσει γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ.
ptd3_5.JPG
pyd5.JPG
Κάλαντα επίσης η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, το ουκρανικό σχολείο «Μπερεγίνια», η Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδος και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.
ptd6_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης