Πολιτική

Ενστάσεις Ακρίτα για το τριήμερο στις Σπέτσες: Γιατί να μην πάμε σε... Καρδίτσα, Έβρο, Βόλο, Ρόδο, Εύβοια;

Ενστάσεις Ακρίτα για το τριήμερο στις Σπέτσες: Γιατί να μην πάμε σε... Καρδίτσα, Έβρο, Βόλο, Ρόδο, Εύβοια;
Εξηγεί ότι δεν είναι αντίθετη σε μια συνεδρίαση εκτός Αθηνών αλλά διαφωνεί με την επιλογή των Σπετσών και εξηγεί ότι θα ήταν καλύτερο η συνεδρίαση να γίνει σε κάποια από τις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες ή τις φωτιές
Δημοσίως πλέον εξέφρασε την διαφωνία της με την επιλογή των Σπετσών για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, η Ελενα Ακρίτα.
Οπως έγινε χθες γνωστό, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η Θεοδώρα Τζάκρη κατ' εντολήν του Στέφανου Κασσελάκη έστειλε mail στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τους σε τριήμερο στις Σπέτσες για διήμερη συνάντηση εργασίας της ΚΟ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη. Υπάρχαν στο mail οδηγίες και για το τι θα πρέπει να πράξουν οι βουλευτές, έναν απολογισμό και προτάσεις και οι τομεάρχες τριαντάλεπτες παρουσιάσεις σε powerpoint.
Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τους βουλευτές που αντέδρασαν ήταν και η Ελενα Ακρίτα επικρίνοντας το ύφος του μηνύματος αλλά και το περιεχόμενο.
Σήμερα σε ανάρτησή της στο Facebook η Ελενα Ακρίτα εκφράζει την αντίρρησή της για τις Σπέτσες. Εξηγεί ότι δεν είναι αντίθετη σε μια συνεδρίαση εκτός Αθηνών αλλά διαφωνεί με την επιλογή των Σπετσών και εξηγεί ότι θα ήταν καλύτερο η συνεδρίαση να γίνει σε κάποια από τις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες ή τις φωτιές.

Όλη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.
Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλημέρα σε όλους!».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης