Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρέππας: Η κυβέρνηση ευθύνεται που δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση στα Τέμπη

Ρέππας: Η κυβέρνηση ευθύνεται που δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση στα Τέμπη
Είναι χαρακτηριστικό πως απαντώντας σε ερωτήσεις του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εστίασε την κριτική του στον διορισμό του σταθμάρχη λέγοντας ότι ήταν ατυχής και μη αξιοκρατική η τοποθέτησή του
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη, τόνισε πως η κυβέρνηση ευθύνεται που δεν αποκατασταθεί η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, ύστερα από τη φωτιά που είχε μπει τον Αύγουστο του 2019.
Είναι χαρακτηριστικό πως απαντώντας σε ερωτήσεις του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εστίασε την κριτική του στον διορισμό του σταθμάρχη λέγοντας ότι ήταν ατυχής και μη αξιοκρατική η τοποθέτησή του.
«Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση, θα είχε αποφευχθεί το δυστύχημα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν και άλλες δικλείδες ασφαλείας (μη λειτουργίας του κέντρου παρακολούθησης κυκλοφορίας στην Καρόλου, η έλλειψη προσωπικού κ.α.).

Επεισόδιο Δ.Μαρκόπουλου – Πλεύσης Ελευθερίας

Επισημαίνεται ότι τα μέλη της Εξεταστικής δεν γνώριζαν ότι σήμερα θα κατέθετε ο Δ.Ρέππας.
Η ενημέρωση που είχαν ήταν πως θα κατέθετε ο Κ.Χατζηδάκης.
Ο Δ.Ρέππας είπε πως γνώριζε από τις γιορτές ότι θα κατέθετε σήμερα, όμως οι βουλευτές έμαθαν σήμερα ότι θα κατέθετε ο Δ.Ρέππας.
Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Δ.Μαρκόπουλος είπε ότι είχαν κληθεί και οι δύο πρώην υπουργοί και ο Κ.Χατζηδάκης ζήτησε να καταθέσει την Πέμπτη επειδή σήμερα είχε υπουργικό συμβούλιο.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Δεν σας επιτρέπω τέτοιες μομφές που καλύπτουν την προχειρότητά σας. Κανιβαλισμό των Επιτροπών δεν θα επιτρέψω στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους», φώναζε ο Δ.Μαρκόπουλος στην βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας κ.Καραγεωργοπούλου η οποία τον κατηγορούσε για bullying.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης