Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανεκδιήγητη δήλωση Μαρκόπουλου στην Εξεταστική για τα Τέμπη - Τι χαρακτήρισε «γούρι» - «Αίσχος, ύβρις», οργισμένοι οι συγγενείς

Ανεκδιήγητη δήλωση Μαρκόπουλου στην Εξεταστική για τα Τέμπη - Τι χαρακτήρισε «γούρι» - «Αίσχος, ύβρις», οργισμένοι οι συγγενείς
Όταν ο Δημήτρης Μαρκόπουλος συνεχάρη τον Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Ιωάννα Λιτρύβη, μέλη της επιτροπής που υπουργοποιήθηκαν μετά τον μίνι rotation στην κυβέρνηση, είπε ότι η επιτροπή που ερευνά τα αίτια της τραγωδίας, είναι… «γουρλίδικη»

Οργή προκάλεσε το άστοχο... «αστειάκι» του προέδρου της Εξεταστικής για το έγκλημα στα ΤέμπηΔημήτρη Μαρκόπουλου, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως ασέβεια στη μνήμη των 68 θυμάτων.
Ειδικότερα, όταν ο Δημήτρης Μαρκόπουλος συνεχάρη τον Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Ιωάννα Λιτρύβη, μέλη της επιτροπής που υπουργοποιήθηκαν μετά τον μίνι rotation στην κυβέρνηση, είπε ότι η επιτροπή που ερευνά τα αίτια της τραγωδίας, είναι… «γουρλίδικη»!
Δηλαδή, σύμφωνα με τον ίδιο, η επιτροπή που διερευνά τα αίτια για το τρομερό δυστύχημα τους έφερε… γούρι και υπουργεία!
«Να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοί μας, ο κύριος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κυρία Ιωάννα Λιτρύβη υπουργοποιήθηκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Εξεταστικής, προκαλώντας την οργή του Βαγγέλη Βλάχου, αδερφού του αδικοχαμένου Βάιου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο μαζί με άλλους 56 επιβάτες.
«”Η Επιτροπή μας είναι γουρλίδικη” είπε ο Μαρκόπουλος, γιατί 2 μέλη της υπουργοποιήθηκαν, σε μία προσπάθεια να κάνει και χιούμορ. Το μόνο που δεν είπε είναι “πάντα τέτοια” και “και του χρόνου”. Αίσχος. Προσβολή. Ύβρις. Να φέρουν κέρασμα οι δύο νέοι υπουργοί, 57 κορνέδες» έγραψε σε ανάρτησή του.

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης