Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Βελόπουλου κατά Άδωνι: Είναι πολιτικός ψεύτης για την ιστορία των εμβολίων

Πυρά Βελόπουλου κατά Άδωνι: Είναι πολιτικός ψεύτης για την ιστορία των εμβολίων
«Σας αποκαλούμε πολιτικό ψεύτη, για την ιστορία των εμβολίων» σχολιάζει σε οξείς τόνους ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
«Πώς αποκαλείς, κε. Άδωνι Γεωργιάδη, έναν πολιτικό ο οποίος λέει ψέμματα σε 10 δευτερόλεπτα; Πολιτικό ψεύτη! Σας αποκαλούμε πολιτικό ψεύτη, για την ιστορία των εμβολίων» σχολιάζει σε οξείς τόνους ο προέδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με τις εξαγγελίες του νέου Υπουργού Υγείας.
Εξηγεί, δε, στη σχετική του ανακοίνωση πως «Ψέμμα πρώτο: είπατε ότι τα εμβόλια δεν μπορεί να γίνονται με το ζόρι. Τότε κε. Γεωργιάδη γιατί η κυβέρνησή σας επέβαλε τα πρόστιμα ώστε να πάνε με το ζόρι αυτοί που δεν είχαν χρήματα να κάνουν το εμβόλιο.
Δεύτερο ψέμμα: είπατε θα διαγράψετε τα πρόστιμα. Δεν μας είπατε πώς. Είστε ο Πιτσιλής; Είστε η ΑΑΔΕ; Ποιος είστε; Ποια υπηρεσία εκπροσωπείτε; Διότι ήδη τα πρόστιμα έχουν περάσει στην εφορία
Καταλήγοντας, ο κ. Βελόπουλος τονίζει: «Άρα κε. Γεωργιάδη, ένας πολιτικός καθ’ έξιν ψεύτης δικαιολογείται να λέει συνεχώς ψέμματα. Όταν έχετε την Ελληνική Λύση απέναντί σας όμως, υπάρχει πάντα η λύση.
Θα διαγράψετε όλα τα πρόστιμα που επεβλήθησαν. Όλα! Και αυτά που πέρασαν στην εφορία. Και θα ζητήσετε συγγνώμη για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης