Πολιτική

Για τα προβλήματα του ΨΝΑ και τις ελλείψεις προσωπικού ενημερώθηκε ο Κουτσούμπας

Για τα προβλήματα  του ΨΝΑ και τις ελλείψεις προσωπικού ενημερώθηκε ο Κουτσούμπας
H διοικήτρια Δ. Τσαγδή  ενημέρωσε τον Δ. Κουτσούμπα για την κατάσταση της δομής και την έλλειψη προσωπικού
Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί επισκέφθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ιδρύματος , αλλά και με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων.
Ο πρόεδρος του σωματείου, Στ. Καλαρύτης, ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα του νοσοκομείου, με κυρίαρχο τις τεράστιες ελλείψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και τεχνικού προσωπικού, σημειώνοντας ότι στο νοσοκομείο που μόνο το περασμένο χρόνο δέχτηκε 80.000 ασθενείς εργάζονται μόλις 48 γιατροί, ενώ υπολείπεται κατά 50%- 60% των αναγκών σε προσωπικό σήμερα.Επισημάνθηκαν ακόμα ως σημαντικά προβλήματα η διεύρυνση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, των προσλήψεων μέσω ΟΑΕΔ μεγάλων σε ηλικία αλλά κυρίως που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο εργαζομένων σε θέσεις που απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό, η παράδοση τομέων σε ιδιώτες.
kk.JPG
Ακόμη, ο κ. Κουτσούμπας συνοδευόμενος από την Χρ. Παναγιωτακοπουλου μέλος της ΚΕ και τον Μ.Σελέκο, δήμαρχο Χαϊδαρίου, είχε συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου, στο πλαίσιο της οποίας η διοικήτρια Δ. Τσαγδή τον ενημέρωσε για την κατάσταση της δομής και την έλλειψη προσωπικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης