Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Μαξίμου κατά Σαμαρά, Βορίδη: Παραθέσαμε την αλήθεια - Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχεις στην κυβέρνηση και να καταψηφίζεις νομοσχέδιο

Αιχμές Μαξίμου κατά Σαμαρά, Βορίδη: Παραθέσαμε την αλήθεια - Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχεις στην κυβέρνηση και να καταψηφίζεις νομοσχέδιο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να διευκρινίσει εάν θα πρέπει να υπάρξει παραίτηση ή αποπομπή υπουργού που δεν στηρίζει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια
Σχετικά Άρθρα
Νέες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Μάκη Βορίδη εκτοξεύει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τα μηνύματα απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, -ο οποίος απαντώντας στον πρώην πρωθυπουργό- σχολίασε ότι δεν υπάρχει αντιδικία, απλά παρέθεσε την αλήθεια, ενώ αναφερόμενος στον Μάκη Βορίδη υποστήριξε ότι «δεν είναι δυνατόν να συμμετέχεις στην κυβέρνηση και να καταψηφίζεις νομοσχέδιο της κυβέρνησης».

Η απάντηση σε Αντώνη Σαμαρά

«Δεν αντιδικούμε ως κυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά, απλά απαντήσαμε στις δηλώσεις του παραθέτοντας την αλήθεια, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβερνητικός εκπρόσωπος παραθέτοντας το κυβερνητικό έργο», είπε ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «προφανώς συμφωνούμε ότι πρέπει να πάμε όλοι μπροστά και αντίπαλοι μας είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ, αλλά τα κολοσσιαία προβλήματα των πολιτών. Οι πολίτες μας κρίνουν όλους».
«Δεν υπάρχει θέμα ρήξης. Μέσα στην ΝΔ ακούγονταν διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα, αλλά στο τέλος της ημέρας πορευόμασταν ενωμένοι. Εδώ που δεν τίθεται και θέμα κομματικής πειθαρχίας… Εγώ δεν έκανα τίποτα περισσότερο από αυτό που έχω καθήκον, να απαντώ με την πραγματικότητα, όπως έχω καθήκον», επανέλαβε ο κ. Μαρινάκης, απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά.

Το μήνυμα σε Μάκη Βορίδη

Όσον αφορά τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε: «Δεν είπε κάτι καινούριο ο κ. Βορίδης. Δεν μπορώ να υποκαταστήσω ή να προαναγγείλω τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχεις στην κυβέρνηση και να καταψηφίζεις νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Εγώ εκφράζω τις απόψεις μου και έχω καθήκον να εκφράσω όσα αφορούν την κυβερνητική πολιτική. Όπως το είπε ο πρωθυπουργός, μέσα στην σύσκεψη των οργάνων εκφράζεις τις απόψεις σου, αλλά όταν ληφθεί μια απόφαση, τότε πρέπει να έχει την στήριξη όλων».
Ωστόσο, ο κ. Μαρινάκης απέφυγε να διευκρινίσει εάν θα πρέπει να υπάρξει παραίτηση ή αποπομπή υπουργού που δεν στηρίζει την ρύθμιση πριν αυτή κατατεθεί στην Βουλή ή μετά από την ψήφιση της στην Ολομέλεια της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης