Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρωμανός (ΝΔ): Σεβόμαστε τις θέσεις Σαμαρά, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ενότητας

Ρωμανός (ΝΔ): Σεβόμαστε τις θέσεις Σαμαρά, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ενότητας
Θα προχωρήσουμε ενωμένοι στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου υποστήριξε ο κ.Ρωμανός
Η ΝΔ σέβεται τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά υποστήριξε ο εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Ρωμανός, διαβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ενότητας στη ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο Open ο κ.Ρωμανός είπε πως «θα προχωρήσουμε ενωμένοι στην υπερψήφισή του νομοσχεδίου».
Αναφερόμενος στη συζήτηση που έγινε χθες Δευτέρα 15/1 στα γραφεία της ΝΔ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Ρωμανός είπε πως «έγινε μια πολύ ουσιαστική, πολύ δημιουργική και πολύ χρήσιμη συζήτηση που νομίζω πως θα φανεί και στο αποτέλεσμα πως θα προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι στην υπερψήφιση ενός νομοσχεδίου που λύνει ζητήματα δικαιωμάτων και αδικίες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα».
Ο κ.Ρωμανός τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ενότητας στο εσωτερικό της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε το μόνο κόμμα που από την αρχή είχε μια πολύ ξεκάθαρη στάση όσον αφορά τη μη κομματική πειθαρχία, όταν άλλα κόμματα άλλαζαν μέσα σε 24 ώρες 3-4 γραμμές και το έτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, μείζονα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μέχρι χτες δεν είχε πάρει θέση απέναντι στο νομοσχέδιο».

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις

Ερωτηθείς για τον Αντώνη Σαμαρά και πώς κρίνει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο πρόσωπό του, ο κ. Ρωμανός σχολίασε πως «δεν νομίζω πως υπάρχει ζήτημα στάσης και καμίας διαφωνίας, υπό την έννοια πως ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τις πάγιες θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα όταν ερωτήθηκε για αυτό.
«Ο κ. Μαρινάκης επίσης ερωτήθηκε και απάντησε.
Δεν θα απαντήσω στις διαρροές του κ. Σαμαρά.
Εγώ δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο ζήτημα.
Σεβόμαστε όλες τις απόψεις.
Επειδή είναι πρώην πρωθυπουργός σεβόμαστε πάντα τις απόψεις του και τις διαφωνίες του.
Επίσης, σεβόμαστε τις διαφωνίες όλων των βουλευτών.
Έκανε ένα σχόλιο ο κ. Σαμαράς για το κομμάτι της αποχής, ο κ. Μαρινάκης επεξήγησε τι είναι αυτό το οποίο είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι η αποχή είναι ένα από τα εργαλεία που έχουν οι βουλευτές στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, το οποίο είχε αξιοποιήσει και ο κ. Σαμαράς. Τα
ίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο» είπε ο κ.Ρωμανός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης