Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Τσίπρας: Θα είναι αποδοτική η συνάντηση εργασίας της Κ.Ο. στις Σπέτσες - Μπορεί να υπάρχουν προβληματισμοί στο νομοσχέδιο για ομόφυλους

Γ. Τσίπρας: Θα είναι αποδοτική η συνάντηση εργασίας της Κ.Ο. στις Σπέτσες - Μπορεί να υπάρχουν προβληματισμοί στο νομοσχέδιο για  ομόφυλους
"O πρωθυπουργός «στρίβει δια του αρραβώνος» ζητώντας από τους διαφωνούντες να δηλώσουν αποχή και να μην καταψηφίσουν το νομοσχέδιο", ανέφερε ο Γ. Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
«Ακόμη δεν έχουμε δει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ας μην βιαζόμαστε», ανέφερε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Γ. Τσίπρας, σημειώνοντας πως «μπορεί να υπάρχουν προβληματισμοί».
«Και γω έχω προβληματισμό για το θέμα της παρένθετης κύησης», ανέφερε ο Γ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δική του πρόταση νόμου.
Κατά τον ίδιο, υπάρχουν κενά από την συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη.
Σχολίασε δε, πως ο πρωθυπουργός «στρίβει δια του αρραβώνος» ζητώντας από τους διαφωνούντες να δηλώσουν αποχή και να μην καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.
«Εμείς δεν έχουμε τέτοια στάση. Δεν υπάρχει κανείς βουλευτής που να μην στηρίζει την ισότητα απέναντι στο νόμο. Μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα. Μην βιάζεστε» πρόσθεσε.
Για τον προβληματισμό του στην παρένθετη κύηση εξήγησε ότι σε άλλες χώρες, πολύ προοδευτικές στο θέμα των δικαιωμάτων και της ισότητας, η παρένθετη κύηση είναι απαγορευμένη. «Εμείς είμαστε πιο προχωρημένοι;» είπε.

Για τριήμερη συνάντηση της Κ.Ο στις Σπέτσες

Με αφορμή της συνάντηση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου, ο Γ. Τσίπρας δήλωσε ότι θα πάει και εκτίμησε ότι δεν θα υπάρχουν διαρροές, εκτός αν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι.
«Θα είναι μια συνεδρίαση αποδοτική», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης