Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Δεν κατέβασα την αφίσα του Τσίπρα, θα βάλω περισσότερες - Επίθεση στον Κούλογλου

Κασσελάκης: Δεν κατέβασα την αφίσα του Τσίπρα, θα βάλω περισσότερες - Επίθεση στον Κούλογλου
Ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει δημοσίευμα του tvxs
Στη διάψευση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας tvxs «του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με το οποίο ζητήθηκε από συνεργάτη του «να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου».

Η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη

Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ», το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.
Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο.
Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δε δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.
Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης