Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Βελόπουλου στις δηλώσεις Μητσοτάκη: Πήγε στο Davos για να μας μιλήσει περί ανέμων, υδάτων και ... ανεμογεννητριών

Απάντηση Βελόπουλου στις δηλώσεις Μητσοτάκη: Πήγε στο Davos για να μας μιλήσει περί ανέμων, υδάτων και ... ανεμογεννητριών
O κύριος Μητσοτάκης έκανε ένα «εθνικό έγκλημα, ενεργειακό έγκλημα» τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Η εμμονή του Έλληνα πρωθυπουργού στο Νταβός, να μας μιλήσει πάλι περί ανέμων και υδάτων, για να μας μιλήσει για τις ανεμογεννήτριες, που αφορούν τους κολλητούς του κυρίως και τα κέρδη που βγάζουν, μας προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι «ο κύριος Μητσοτάκης έκανε ένα εθνικό έγκλημα, ενεργειακό έγκλημα: παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα πλήρωσε 7 δισεκατομμύρια ευρώ, αντί για 1 δισεκατομμύριο, για να προμηθευτεί φυσικό αέριο από τη Ρωσία, στην οποία δήθεν επιβάλαμε εμείς κυρώσεις, παίρνοντας φυσικό αέριο από άλλες χώρες».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «το θέμα δεν είναι τι λέει ο κύριος Μητσοτάκης στο Νταβός».
Το θέμα είναι «γιατί δεν προχωρά σε εξορύξεις φυσικού αερίου και πετρελαίου» και «γιατί να πληρώνει ο ελληνικός λαός πανάκριβα το ρεύμα του, τα καύσιμά του».
Τέλος, ο κ. Βελόπουλος, υποστήριξε ότι «το πρόβλημα του κυρίου Μητσοτάκη είναι ένα: πώς θα υπηρετήσει τους ολιγάρχες και όχι τους πολίτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης