Τελευταία Νέα
Πολιτική

Bελόπουλος για Ιερά Σύνοδο: Θα έπρεπε να πει ορθά κοφτά, «όποιος ψηφίσει το νομοσχέδιο δεν θα ψηφιστεί από κανένα χριστιανό»

Bελόπουλος για Ιερά Σύνοδο: Θα έπρεπε να πει ορθά κοφτά, «όποιος ψηφίσει το νομοσχέδιο δεν θα ψηφιστεί από κανένα χριστιανό»
«Επιτέλους αντιδρά η Εκκλησία, αλλα αφήνει γλυκόπικρη γεύση» τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Σχολιάζοντας την απόφαση της Ιερά Συνόδου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνει πως αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.
«Γλυκειά», όπως λέει, «γιατί επιτέλους αντιδρά η Εκκλησία», αλλά και πικρή, διότι «η Εκκλησία θα έπρεπε να πει, ορθά κοφτά, όποιος ψηφίσει το νομοσχέδιο δεν θα ψηφιστεί από κανένα χριστιανό, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται»
Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«Η ανακοίνωση της Εκκλησίας μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Γλυκειά γιατί επιτέλους αντιδρά η Εκκλησία, πικρή όμως γιατί μιλά για βαρύτατη ευθύνη όλων όσοι ψηφίσουν αυτόν τον αντιχριστιανικό νόμο.
«Πρέπει να πούμε λοιπόν στην ιεραρχία της Εκκλησίας, ότι η Εκκλησία δεν κάνει διαγνώσεις. Η Εκκλησία μιλά. Και όταν μιλά για ευθύνη, ας μας πουν και ποια είναι η ευθύνη των βουλευτών και ποια θα είναι η επίπτωση σε αυτούς για την ευθύνη αυτή.
Δεν μας είπαν δηλαδή το αυτονόητο. Η Εκκλησία θα έπρεπε να πει, ορθά κοφτά, όποιος ψηφίσει το νομοσχέδιο δεν θα ψηφιστεί από κανένα χριστιανό, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.»

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης