Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Τη Δευτέρα 29/1 το χρονοδιάγραμμα για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

Βρούτσης: Τη Δευτέρα 29/1 το χρονοδιάγραμμα για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία στα γήπεδα
"Δεν κλείνουμε σωματεία. Εμείς αναγνωρίζουμε μόνο μια λέσχη που θα συνδεθεί με την ΠΑΕ", ανέφερε ο Γ. Βρούτσης
Σχετικά Άρθρα
Αντίστροφη μέτρηση για τα νέα μέτρα στα γήπεδα με την τοποθέτηση καμερών και την ταυτοπροσωπία.
Αύριο, Δευτέρα 29/1, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία.
«Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», ανέφερε ο κ. Βρούτσης μιλώντας στην ΕΡΤ και επανέλαβε ότι τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι υπέρογκα.
«Μέσα στον νόμο περιγράφονται ακριβώς τα σημεία (σσ. που θα τοποθετηθούν οι κάμερες) γιατί δεν μπορεί μια ΠΑΕ να βλέπει μόνο μια θύρα» , εξήγησε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος και ξεκαθάρισε πως «όποιος δεν έχει κινητό δεν θα μπαίνει στο γήπεδο» και οι νεαροί φίλαθλοι κάτω των 15 ετών θα προσέρχονται στα γήπεδα συνοδεία γονέων.
«Η Πολιτεία έχει νομοθετήσει. Περιμένουμε τους θεσμικούς παράγοντες να φέρουν προτάσεις» υπογράμμισε για το θέμα της οπαδικής βίας ο κ. Βρούτσης.
Κάνοντας αναφορά στους συνδέσμους , εξήγησε ότι σκοπός του υπουργείου δεν είναι να τους κλείσουν.
«Εμείς δεν κλείνουμε σωματεία. Εμείς αναγνωρίζουμε μόνο μια λέσχη που θα συνδεθεί με την ΠΑΕ. Κάθε ΠΑΕ θα συνδέεται μόνο με μια λέσχη», όπως είπε, σημειώνοντας πως στόχος είναι να αναβαθμιστούν οι αθλητικές λέσχες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης