Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις Βρούτση για ταυτοπροσωπία στα γήπεδα και το χρονοδιάγραμμα για τις κάμερες

Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις Βρούτση για ταυτοπροσωπία στα γήπεδα και το χρονοδιάγραμμα για τις κάμερες
«Κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο χωρίς κινητό», ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα είναι υπό την εποπτεία των γονέων τους, σύμφωνα με τον Γ. Βρούτση
Σχετικά Άρθρα
Σήμερα, Δευτέρα 29/1, αναμένονται οι ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γ. Βρούτση, σχετικά με χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών στα γήπεδα και η ταυτοπροσωπία.
«Οποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», έχει ξεκαθαρίσει ο κ. Βρούτσης, επαναλαμβάνοντας ότι τα πρόστιμα θα είναι υπέρογκα.
Το κόστος των καμερών θα επιβαρύνει τις ΠΑΕ, ωστόσο το πού θα τοποθετηθούν μέσα στα γήπεδα, θα είναι απόφαση της Πολιτείας.
Για το μέτρο της ταυτοπροσωπίας, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ το προηγούμενο 24ωρο ότι «κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο χωρίς κινητό», ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα είναι υπό την εποπτεία των γονέων τους.
Ακόμη, ο κ. Βρούτσης για τους συνδέσμους ανέφερε πως «δεν θέλουμε να κλείσουμε τους συνδέσμους, γιατί αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης