Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη υπό τον Κικίλια με τον ΔΕΔΔΗΕ για καθαρισμούς και διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών - Mε στελέχη του ΑΔΜΗΕ την Πέμπτη 1/2

Σύσκεψη υπό τον Κικίλια με τον ΔΕΔΔΗΕ για καθαρισμούς και διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών - Mε στελέχη του ΑΔΜΗΕ την Πέμπτη 1/2
Την Πέμπτη 1/2 ο  Β. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη σύσκεψη με στελέχη του ΑΔΜΗΕ, στο πλαίσιο προγραμματισμού δράσεων πρόληψης αντιπυρικής περιόδου
Ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλια, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1, με αντικείμενο την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ.
Στόχος είναι να προγραμματιστούν και να πραγματοποιηθούν εγκαίρως οι καθαρισμοί και οι διανοίξεις αντιπυρικών ζωνών ενόψει της ερχόμενης αντιπυρικής περιόδου σε δασικές και περιαστικές περιοχές και κυρίως σε αυτές με ιστορικό πυρκαγιών.
Ο κ. Κικίλιας τόνισε την αναγκαιότητα οι παραπάνω δράσεις να ξεκινήσουν στο σωστό χρόνο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο πρόληψης.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευ. Τουρνάς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Β. Παπαγεωργίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αν. Μάνος, η Γενική Διευθύντρια Λειτουργίας και Εκμετάλλευσης Δικτύου Περιφερειών, Β. Νταλή, η Γενική Διευθύντρια Νομικών Υποθέσεων και Εταιρικής Διακυβέρνησης, Ευ. Βατάλη, ο βοηθός Διευθυντή της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής, Γ.Καρανάσιος και ο Διευθυντής Συντονισμού Δράσεων Περιφερειών, Γ. Αθανασιάδης.
Από το Πυροσβεστικό Σώμα συμμετείχαν ο Αρχηγός του ΠΣ, Αντιστράτηγος Θ. Βάγιας, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Π. Νιάφας και ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγος Αθ. Χατζόπουλος.
Ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, αντίστοιχη σύσκεψη με στελέχη του ΑΔΜΗΕ, στο πλαίσιο προγραμματισμού δράσεων πρόληψης αντιπυρικής περιόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης