Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οξεία επίθεση Ανδρουλάκη κατά του Λοβέρδου-Χριστοφιλοπούλου: Είναι πολιτικοί δορυφόροι του Μητσοτάκη, αναχώματα στο ΠΑΣΟΚ

Οξεία επίθεση Ανδρουλάκη κατά του Λοβέρδου-Χριστοφιλοπούλου: Είναι πολιτικοί δορυφόροι του Μητσοτάκη, αναχώματα στο ΠΑΣΟΚ
«Ό,τι και να κάνουν οι πολιτικοί δορυφόροι του κ. Μητσοτάκη, δεν θα αποτρέψουν το ΠΑΣΟΚ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση» τονίζει ο επικεφαλής της Τρικούπη
Σχετικά Άρθρα
Την έντονη αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσαν η προσχώρηση της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Εύης Χριστοφιλοπούλου στη ΝΔ και η προαναγγελία κόμματος από τον Ανδρέα Λοβέρδο, κάνοντας λόγο για πολιτικούς δορυφόρους του κ. Μητσοτάκη.
«Ό,τι και να κάνουν οι πολιτικοί δορυφόροι του κ. Μητσοτάκη, δεν θα αποτρέψουν το ΠΑΣΟΚ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωπαϊκές εκλογές», τόνισε.
Τους λόγους προσχώρησής της στην ΝΔ ανέλυσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στην εκπομπή συνδέσεις της ΕΡΤ και απάντησε στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:
«Εγώ δορυφόρος δεν υπήρξα. Τώρα μπορώ να ενταχθώ σε μια παράταξη πολυσυλλεκτική. Η ΝΔ με την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κατορθώσει να ενσωματώσει στοιχεία δημοκρατικού κέντρου διατηρώντας το πιο συντηρητικό μέρος και την φιλελεύθερη πλευρά», δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου.
Για συστράτευση στελεχών με τη ΝΔ μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη αντί, να επιτίθεται σ’ αυτούς που κάνουν μια επιλογή να διατυπώσει συγκεκριμένη πρόταση.
«Αποτελεί δικαίωση και μεγάλη τιμή για τη Νέα Δημοκρατία να έρχεται κάποιος από έναν άλλο πολιτικό χώρο και να συστρατεύεται μαζί σου. Και, μάλιστα, στις περιπτώσεις, που κάποιος έρχεται και θέλει να εκτεθεί – μετά την όποια απόφαση του Προέδρου – με σταυρό στην κρίση των πολιτών με το δικό σου ψηφοδέλτιο, αυτό δικαιώνει και διαχρονικούς αγώνες της Νέας Δημοκρατίας και την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη», επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης.
Ο Ανδρέας Λοβερδος προχωρά στην ίδρυση νέου κόμματος για τις ευρωεκλογές, όπως δηλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ στο Κεντρο
«Στις ευρωεκλογές θα είμαι υποψήφιος. Έχω ακόμη δρόμο να διανύσω, δρόμο προετοιμασίας», είπε ο κ. Λοβέρδος.
Η μάχη για την διεκδίκηση του Κέντρου κλιμακώνεται στην πορεία προς τις ευρωεκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης