Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Έρχεται χιονοστιβάδα στους Σπαρτιάτες» - Μήνυση στον Στίγκα από πρώην βουλευτή του

«Έρχεται χιονοστιβάδα στους Σπαρτιάτες» - Μήνυση στον Στίγκα από πρώην βουλευτή του
Ο μηνυτής, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τους "Σπαρτιάτες" πριν λίγο καιρό, δήλωσε πως «είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα»
Σχετικά Άρθρα
Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ο Βασίλης Στίγκας των «Σπαρρτιατών».
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση, σε βάρος του προέδρου του κόμματος  Βασίλη Στίγκα. 

Αντικείμενο της μήνυσης του ανεξάρτητου βουλευτή αποτελούν όσα δήλωσε ο μηνυόμενος ότι κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ο κ. Στίγκας κατέθεσε τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, στο πλαίσιο της έρευνας με αφορμή δηλώσεις του περί εκβιασμών κλπ εντός του κόμματος.

«Έρχεται χιονοστιβάδα»

Σε δηλώσεις του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Κατσιβαρδά, Βασίλης Καπερνάρος τόνισε ότι υπέβαλαν αίτημα να κληθεί εκ νέου σε κατάθεση ο κ. Στίγκας, το οποίο ωστόσο απερρίφθη.
Ο μηνυτής, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τους "Σπαρτιάτες" πριν λίγο καιρό, δήλωσε πως «είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα», σκιαγραφώντας το χάος που επικρατεί στο μόρφωμα των Σπαρτιατών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης