Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Σπίρτζης: Εκλογές για πρόεδρο με βάση το Καταστατικό αλλιώς… θα γίνει Κούγκι

ΣΥΡΙΖΑ – Σπίρτζης: Εκλογές για πρόεδρο με βάση το Καταστατικό αλλιώς… θα γίνει Κούγκι
Η εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει σύμφωνα με το Καταστατικό, δηλαδή σε ένα μήνα τουλάχιστον και με διασφάλιση της διαφάνειας, τόνισε ο κ. Σπίρτζης
Σχετικά Άρθρα
Στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στρέφεται το ενδιαφέρον στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Χρήστο Σπίρτζη να θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή τους.
Η εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει σύμφωνα με το Καταστατικό, δηλαδή σε ένα μήνα τουλάχιστον και με διασφάλιση της διαφάνειας, του απαραβίαστου και της ταυτοπροσωπίας ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Χρήστου Σπίρτζη.
Ο ίδιος σημείωσε πως δεν κατά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αλλά αυτή να γίνει με απόλυτη διαφάνεια και με εξασφαλισμένο το αδιάβλητο των εκλογών, δηλαδή να εξασφαλιστεί το απαραβίαστο και η ταυτοπροσωπία.
«Εκλογές όπως λέει το Καταστατικό αλλιώς θα γίνει Κούγκι» υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τις υπογραφές που συλλέγονται προκειμένου να μη γίνει η εσωκομματική αναμέτρηση, πρωτοβουλία που απέδωσε στην πλευρά Κασσελάκη.
«Το να βάζει ο Κασσελάκης τους δικούς του να μαζεύουν υπογραφές για αναβολή και ο ίδιος να προκαλεί το μισό κόμμα, να το κρίνετε εσείς» σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης