Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος (Νέα Αριστερά): Πολιτικά απροσδιόριστο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Τζανακόπουλος (Νέα Αριστερά): Πολιτικά απροσδιόριστο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ
Στις εκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εδραιωθεί ως δεύτερη δύναμη, αλλά μετά μετατοπίστηκε στον κεντρώο χώρο είπε ο κ.Τζανακόπουλος
Πολιτικά απροσδιόριστο κόμμα χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Δ. Τζανακόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στην αυτοκριτική που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ότι «λάθη και παραλείψεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν όπως σε κάθε κυβέρνηση ωστόσο τα προβλήματα εντείνονται και βαθαίνουν μετά το 2019 μετά την ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Τζανακόπουλος είπε πως «οι πολιτικές δυνάμεις που τώρα είναι κυρίαρχες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, θεώρησαν ότι απαιτείται απομάκρυνση από την αριστερά και μετατόπιση του κλίματος στο κεντρώο χώρο».
Ερμηνεύοντας την απώλεια δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τζανακόπουλος, σημείωσε πως «στις εκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταφέρει να εμπεδωθεί ως δεύτερη δύναμη αλλά μετά μετατοπίστηκε προς τον κεντρώο χώρο».
Απαντώντας στις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού για τις αποχωρήσεις στελεχών, είπε ότι δεν επρόκειτο «για ζήτημα καρέκλας για κανέναν από τους 11 βουλευτές που έφυγαν» για να προσθέσει ότι «βλέπουμε ένα κόμμα πολιτικά απροσδιόριστο πολιτικής τοποθέτησης, δεν υπάρχουν όροι συνεργασίας».
Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι δεν βλέπει πιθανή μια συνεργασία της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως επίσης και με το ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ταχθεί υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης