Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεχαγιά (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ) : Η Κεραμέως εξακολουθεί να κρύβεται πίσω τα ψέματα της Ασημακοπούλου

Κεχαγιά (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ) : Η Κεραμέως εξακολουθεί να κρύβεται πίσω τα ψέματα της Ασημακοπούλου
"Οι σχετικές καταγγελίες εγείρουν μείζονα πολιτικά ερωτήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα επιμείνει στην αποκάλυψη της αλήθειας", τόνισε η Β. Κεχαγιά
Σχετικά Άρθρα
"Έπειτα από τέσσερις ημέρες ένοχης σιωπής για το σκάνδαλο με τις διαρροές προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού από το υπουργείο Εσωτερικών, η κ. Νίκη Κεραμέως, αναγκάστηκε σήμερα να μιλήσει για το θέμα, απλώς για να πει ότι διενεργείται εσωτερικός έλεγχος", ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, με αφορμή  την αποστολή emails σε απόδημους από την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
"Επί της ουσίας ωστόσο, η κυρία Κεραμέως που εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από τις αντιφατικές δηλώσεις και τα ψέματα της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ κυρίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου που έκανε παρανόμως χρήση emails Ελλήνων πολιτών, ομολογεί την ύπαρξη τουλάχιστον προβλημάτων ασφαλείας στο υπουργείο της,  το οποίο έχει και την ευθύνη για την ομαλή διενέργεια των ευρωεκλογών", πρόσθεσε η κα Κεχαγιά.
"Οι σχετικές καταγγελίες εγείρουν μείζονα πολιτικά ερωτήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα επιμείνει στην αποκάλυψη της αλήθειας", κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης