Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη Κασσελάκη με φορείς του Πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας- Στο επίκεντροτα προβλήματα των ανθρώπων της τέχνης

Σύσκεψη Κασσελάκη με φορείς του Πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας- Στο επίκεντροτα προβλήματα των ανθρώπων της τέχνης
Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη
Σχετικά Άρθρα
Διευρυμένη σύσκεψη εργασίας με τους φορείς του πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Πολιτισμού, Κυριακή Μάλαμα.
Στη σύσκεψη που έγινε στη Θεσσαλονίκη, συζητήθηκαν τα προβλήματα των ανθρώπων της τέχνης, αλλά και τα ιδιαίτερα ζητήματα της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Κατέθεσαν σημαντικές προτάσεις, αλλά και την οπτική τους για το σύνολο της πολιτιστικής πολιτικής.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άμεση κοινή δέσμευση όλων των συμμετεχόντων στη σύσκεψη αποτέλεσε η δημιουργία ενός ανοικτού και διαρκούς φόρουμ ανταλλαγής σκέψεων, αλληλοενημέρωσης, συντονισμού δράσης, και "διακαλλιτεχνικότητας" σε όλα τα θέματα του πολιτισμού της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερης αλληλεπίδρασης, με στόχο την από κοινού ολοκλήρωση της επεξεργασίας της πρότασης νόμου πλαίσιο για τον πολιτισμό, για την οποία έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Την ανάγκη να γίνει πράξη το σύνθημα "Πολιτισμός με επίκεντρο τον άνθρωπο" τόνισαν ο κ. Κασσελάκης και η κα Μάλαμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης