Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης - απογευματινά χειρουργεία: Μην δίνετε καμία απολύτως σημασία στις συνδικαλιστικές φωνές

Γεωργιάδης - απογευματινά χειρουργεία: Μην δίνετε καμία απολύτως σημασία στις συνδικαλιστικές φωνές
Η ανάρτηση του Άδ. Γεωργιάδη
Σχετικά Άρθρα
«Μην δίνετε καμία απολύτως σημασία στις συνδικαλιστικές φωνές, κατά κανόνα δυστυχώς ζουν σε έναν δικό τους διαφορετικό του πραγματικού κόσμο», τονίζει ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, ένα 24ωρο μετά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου ενώ συνδικαλιστές διαμαρτυρόντουσαν για τα απογευματινά χειρουργεία, η διοίκηση τον διαβεβαίωσε ότι αυτά ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.
Ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ αναφέρει ότι πριν την βράβευσή του χθες (15/3) το απόγευμα από το Επιμελητήριο της Χαλκίδος για τη θητεία του ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επισκέφθηκε το ΓΝ Χαλκίδος, ένα νέο υπερσύγχρονο κτίριο με άρτιο εξοπλισμό, για το οποίο ήδη προκηρύχθηκαν 60 θέσεις νοσηλευτών και 6 θέσεις Ιατρών, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την στελέχωση του με το αναγκαίο προσωπικό.
Όπως εξηγεί, «στην είσοδο με περίμεναν με τα γνωστά πανό μερικοί συνδικαλιστές Διαμαρτυρόμενοι για τα πάντα και κυρίως για τα απογευματινά χειρουργεία. Στην συνέχεια με την διοίκηση και την βουλευτή Ευβοίας κα Καραμπατσώλη επισκεφθήκαμε όλο το νοσοκομείο και μίλησα με μέλη του ΔΣ και του προσωπικού. Ρωτώ τους παρόντες γιατρούς: «προφανώς από ότι κατάλαβα στην είσοδο εδώ δεν θα κάνετε απογευματινά χειρουργεία»…μου απάντησαν: «γιατί να μην κάνουμε; Την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε»… «μά έξω μου είπαν ότι είστε αντίθετοι στο νοσοκομείο αυτό», απάντησαν: «από τους 6 χειρουργούς δήλωσαν επιθυμία συμμετοχής στα απογευματινά οι 5 και από τους 6 αναισθησιολόγους οι 5 επίσης. Από νοσηλευτές σχεδόν όλοι του νοσοκομείου μας….»…. Αυτή την έγγραφη επιθυμία συμμετοχής στη Μεταρρύθμιση οι συνδικαλιστές του ίδιο Νοσοκομείου την ερμηνεύουν ως….άρνηση…».
«Γι΄ αυτό σας λέω μην δίνετε κάμμια απολύτως σημασία στις συνδικαλιστικές φωνές, κατά κανόνα δυστυχώς ζουν σε έναν δικό τους διαφορετικό του πραγματικού κόσμο. Καλή επιτυχία και στην Χαλκίδα λοιπόν», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.
xalkida1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης