Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος για Τέμπη - Η κ. Καρυστιανού αναγκάζεται να παρέμβει διότι η κυβέρνηση είναι «βουτηγμένη» μέσα σε αυτό το έγκλημα

Βελόπουλος για Τέμπη - Η κ. Καρυστιανού αναγκάζεται να παρέμβει διότι η κυβέρνηση είναι «βουτηγμένη» μέσα σε αυτό το έγκλημα
Η «κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών» τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε τη σημερινή παρέμβαση συγγενών των θυμάτων των Τεμπών στο Ευρωκοινοβούλιο και ειδικότερα την επικείμενη ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού.
«Το ότι η χαροκαμένη μητέρα κ. Μαρία Καρυστιανού "αναγκάζεται" να συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα του εγκλήματος των Τεμπών, αποδεικνύει την ελλιπή λειτουργία των θεσμών στην πατρίδα μας», υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Ενώ προσθέτει πως «η κ. Καρυστιανού λοιπόν αναγκάζεται να προσφύγει στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, διότι η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών καθώς είναι η ίδια "βουτηγμένη" μέσα σε αυτό το έγκλημα, εκούσια ή ακούσια».

Ολόκληρο το σχόλιο του Κυριάκου Βελόπουλου:


«ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Το ότι η χαροκαμένη μητέρα κ. Μαρία Καρυστιανού «αναγκάζεται» να συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα του εγκλήματος των #Τεμπών, αποδεικνύει την ελλιπή λειτουργία των θεσμών στην πατρίδα μας.
Η κ. Καρυστιανού λοιπόν αναγκάζεται να προσφύγει στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, διότι η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών καθώς είναι η ίδια «βουτηγμένη» μέσα σε αυτό το έγκλημα, εκούσια ή ακούσια.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης