Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος για πρόταση μομφής: Οι ολιγάρχες τα χάλασαν στη μοιρασιά με τη Νέα Δημοκρατία

Βελόπουλος για πρόταση μομφής: Οι ολιγάρχες τα χάλασαν στη μοιρασιά με τη Νέα Δημοκρατία
«Εάν πραγματικά ήθελε ο κος Ανδρουλάκης να ρίξει την κυβέρνηση, θα μπορούσε να το κάνει πριν δυο μήνες με το γάμο των ομοφυλοφίλων» τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Την εκτίμηση του ότι η πρόταση μομφής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη ουσιαστικά θα στηρίξει και θα βγάλει πιο δυνατή την κυβέρνηση, εκφράζει από το Twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
«Εάν πραγματικά ήθελε ο κος Ανδρουλάκης να ρίξει την κυβέρνηση, θα μπορούσε να το κάνει πριν δυο μήνες με το γάμο των ομοφυλοφίλων», προσθέτει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Τέλος, επισημαίνει ότι «όσο για τους ολιγάρχες, ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε μάλλον στη μοιρασιά τα χάλασαν με τη ΝΔ».

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:


«Ο Κυριάκος Βελόπουλος γκρεμίζει το σχέδιο των πολιτικών θεραπαινίδων των ολιγαρχών!
Τα χάλασαν στην μοιρασιά!

Εάν πραγματικά ήθελε ο κος Ανδρουλάκης να ρίξει την κυβέρνηση, θα μπορούσε να το κάνει πριν δυο μήνες με το γάμο των ομοφυλοφίλων. Σήμερα αυτό που κάνει δεν είναι τίποτα άλλο, παρά στήριξη της κυβέρνησης και όχι ρήξη της. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι μιλάμε για έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος δεν καταλαβαίνει ότι το 158 είναι μεγαλύτερο από το 142 και το χειρότερο: μειώνει κι άλλο τον αριθμό των βουλευτών, δήθεν δημοκράτης ο ίδιος, κάνοντάς τους πολύ λιγότερους. Άρα λοιπόν αυτό που κάνει ο κος Ανδρουλάκης είναι στήριξη και επικοινωνιακό κόλπο. Τώρα, όσο για τους ολιγάρχες, ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε μάλλον στη μοιρασιά τα χάλασαν με τη ΝΔ.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης