Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παφίλης (ΚΚΕ): Η δική μας μομφή είναι η καθημερινή προσπάθεια οργάνωσης του λαϊκού αγώνα

Παφίλης (ΚΚΕ): Η δική μας μομφή είναι η καθημερινή προσπάθεια οργάνωσης του λαϊκού αγώνα
«Εμείς την μομφή την κάνουμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να οργανώσουμε τους λαϊκούς αγώνες»
Σχετικά Άρθρα
«Για το έγκλημα στα Τέμπη ευθύνεται η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και η πολιτική των άλλων κομμάτων που ακολουθήθηκε κατά γράμμα, με βάση την ολέθρια πολιτική της ΕΕ», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.
«Και εσείς και οι υπόλοιποι προσπαθείτε να βγάλετε λάδι αυτή την πολιτική. Εκατομμύρια Έλληνες φώναξαν ‘τα κέρδη τους ή η ζωή μας'», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι αυτή η «εγκληματική πολιτική δεν έχει εφαρμογή μόνο στον σιδηρόδρομο» διότι στο βωμό του κέρδους, εμπορευματοποιείται η υγεία, η παιδεία και οι λαϊκές ανάγκες συνολικά.
«Η προσπάθεια για συγκάλυψη βγάζει μάτι. Συνεχίζετε και οχυρώνεστε πίσω από το ανθρώπινο λάθος», ανέφερε ο Θανάσης Παφίλης και υπογράμμισε πως «αν υπήρχαν τα συστήματα ασφαλείας δεν θα γινόταν αυτό το έγκλημα».
«Εμείς την μομφή την κάνουμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να οργανώσουμε τους λαϊκούς αγώνες. Και αυτό γίνεται. Και μεγαλώνει ο αγώνας των αγροτών, των εργατών, των φοιτητών. Αυτή είναι η πρόταση μομφής η δικιά μας. Θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής που κατατέθηκε, με το δικό μας σκεπτικό», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και σχολίασε: «Να ψηφίζεις το 70% των νόμων της Νέας Δημοκρατίας και μετά να ζητάς να πέσει η κυβέρνηση, είναι ένα ερώτημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης