Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη - Ζούμε ΠΑΣΟΚ με Νέα Αριστερά και Κωνσταντοπούλου

Γεωργιάδης: Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη - Ζούμε ΠΑΣΟΚ με Νέα Αριστερά και Κωνσταντοπούλου
"Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκο Ανδρουλάκη στο ίδιο μαγαζί. Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου", ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης
«Εδώ και μία εβδομάδα όλα έχουν αλλάξει. Αυτές οι εκλογές απέκτησαν απολύτως πολιτικό χαρακτήρα. Η πρόταση δυσπιστίας συσπειρώνει την εκλογική βάση και το κόμμα της ΝΔ. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη και άρα, οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ένα σημαντικό εφαλτήριο πολιτικών εξελίξεων στη χώρα. Σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν μπορούμε να πάμε χαλαρά. Το χαλαρά μας τελείωσε», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ κάνοντας αναφορά στο πολιτικό σκηνικό μετά την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε πως «ενώθηκε η αντιπολίτευση. Τώρα πια δεν έχεις το ίδιο πολιτικό περιβάλλον».
«Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκο Ανδρουλάκη στο ίδιο μαγαζί. Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε στη Βουλή και έγινε ότι πιο χυδαίο πολιτικά υπάρχει. Τώρα ζούμε ΠΑΣΟΚ με Νέα Αριστερά και Ζωή Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε.
Κατά τον ίδιο, η υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην πρόταση δυσπιστίας αποτελεί «έμμεση παραδοχή του κόμματος ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ».

Για αύξηση κατώτατου μισθού

«Η απόφαση της υπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου και του υπουργού Οικονομικών ,Κωστή Χατζηδάκη, να ορίσουν τον κατώτατο μισθό στα 830 ευρώ, σε συνδυασμό με τον νόμο που ψηφίσαμε πριν από λίγους μήνες, όταν ήμουν υπουργός Εργασίας, με την ενεργοποίηση των τριετιών, δημιουργεί για πρώτη φορά συνθήκες σοβαρής αύξησης του εισοδήματος σε πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους», τόνσιε ο κ. Γεωργιάδης.
Εκτίμησε πως «αυτές οι αυξήσεις δεν είναι πέρα των αντοχών της οικονομίας» και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι αυτή η αύξηση του μισθού είναι δίκαιη για τους εργαζόμενους.
«Οι αυξήσεις που έχουμε δώσει στον βασικό μισθό είναι 11% μεγαλύτερες από τον πληθωρισμό», σημείωσε ο υπουργός.

Για Κασσελάκη

Σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ο κ. Γωεργιάδης ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης, τον σεβασμό που του έχει δείξει η κυβέρνηση, τον καταπάτησε. Εξευτέλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Για Χ. Δούκα

Για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Αθήνας και τη δήλωση "γκλοπ μπάτσου" του Χάρη Δούκα την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Γεωργιάδης έθεσε το ερώτημα «με την αποχή σας, την αδιαφορία, τα μηνύματα που θέλατε να στείλετε, χαίρεστε που τα Εξάρχεια κάνουν κουμάντο στον Δήμο της Αθήνας;».
Υποστήριξε ότι« ο Δήμος Αθηναίων έχει καταληφθεί από την άκρα αριστερά».
«Επειδή είναι ευπρεπής, συμπαθής και μετριοπαθής στην όψη, κορόιδεψε τον κόσμο. Ο κόσμος δεν κινητοποιήθηκε να βγάλει ξανά τον Μπακογιάννη και τώρα η Αθήνα θα έχει 5 χρόνια δήμαρχο την άκρα αριστερά», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Απογευματινά χειρουργεία

Τέλος, σημείωσε πως ενώ τον κατηγορούσαν για την λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων, ότι δεν μπορούν να γίνουν, «σήμερα το 95% των νοσοκομείων κάνουν απογευματινά χειρουργεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης