Πολιτική

Γεωργιάδης: Μας το έπαιζε Ράμπο ο Κασσελάκης με θητεία 20 ημερών – Είναι τραγωδία για τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: Μας το έπαιζε Ράμπο ο Κασσελάκης με θητεία 20 ημερών – Είναι τραγωδία για τον ΣΥΡΙΖΑ
Σπανίως μια μεταρρύθμιση τόσο καίρια αποδεικνύεται ότι λειτουργεί τόσο γρήγορα είπε ο κ.Γεωργιάδης για τα απογευματινά χειρουργεία
Πυρά στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων.
«Ο κ. Κασσελάκης το έπαιζε και Ράμπο στον στρατό με θητεία 20 ημερών…
Τι λέει ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία να το συζητάμε.
Αυτό είναι μια τραγωδία, ας τη λύσουνε μόνοι τους.
Είναι εικόνα πολιτικού αρχηγού αυτή;
Είναι εικόνα στρατιώτου να κάνει πολιτικές δηλώσεις μέσα από ένα στρατόπεδο!
Η κυβέρνηση και ο υπουργός Άμυνας σε ένα δείγμα πολιτικού πολιτισμού αντιμετώπισαν με μια ευγένεια τη θητεία του κ. Κασσελάκη, για ποιο λόγο;
Γιατί ήταν κάτι ασύνηθες ένας αρχηγός αντιπολίτευσης να πηγαίνει στρατό.
Αυτή την ευγένεια και ελευθερία που του έδωσε τη χειρίστηκε ο κ. Κασσελάκης με σεβασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις ή το ανάποδο; Εμένα η εικόνα ενός Κασσελάκη να κάνει TikTok μέσα από ένα στρατόπεδο με ενόχλησε πάρα πολύ ως άνθρωπο που έχει πάει 18 μήνες στρατό.
Δηλαδή αν έλεγε ο κ. Κασσελάκης «20 μέρες υπηρετώ την πατρίδα μόνο, αυτές τις 20 ημέρες σέβομαι τις Ένοπλες Δυνάμεις» θα έχανε η Βενετιά βελόνι;
Οι Ένοπλες Δυνάμεις με μια πολιτική ευγένεια είπαν να μην κάνουν πολιτικό ζήτημα αυτό το οξύμωρο που έχει συμβεί και αυτός πήγε και το έπαιζε Ράμπο, Σιλβέστερ Σταλόνε και έβγαζε και φωτογραφίες με τον μπερέ!» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά FM o κ.Γεωργιάδης.

Απογευματινά χειρουργεία

Αναφερόμενος στη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι σπανίως μια μεταρρύθμιση τόσο καίρια αποδεικνύεται ότι λειτουργεί τόσο γρήγορα.
«Η μεταρρύθμιση λειτουργεί σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Από τα 125 νοσοκομεία πρέπει να έχουν ήδη κάνει από ένα απογεματινό χειρουργείο τα 100, άρα έχουν φτιάξει ομάδα χειρουργική απογευματινή τα 100 νοσοκομεία και έχουμε ροή συνεχόμενη.
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι συμμετέχει ακόμα και το Ιπποκράτειο, το νοσοκομείο με τη μεγαλύτερη έλλειψη αναισθησιολόγων στη χώρα. Είναι το νοσοκομείο που είχα πει ότι πιστεύω ότι εκεί δεν θα γίνουν τελικά και εκεί γίνονται και μάλιστα έγινε και το τρίτο προχθές» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Για τα Τέμπη

Όσον αφορά την υπόθεση των Τεμπών, ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι πιο εξωφρενική κατηγορία για την ελληνική Δικαιοσύνη ότι κινείται αργά στο ζήτημα των Τεμπών δεν έχω ξανακούσει.
«Είμαι στην πολιτική 17 χρόνια βουλευτής, εμένα για τη Novartis κατάφερε η ελληνική Δικαιοσύνη να με αρχειοθετήσει ύστερα από 6 χρόνια και μιλάμε για μια υπόθεση που στον χρόνο έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 34 άτομα και σε τρεις μήνες ξεκινάει η δίκη.
Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια ταχύτητα στην Ελλάδα στη Δικαιοσύνη, για τα ελληνικά δεδομένα είναι διαστημική ταχύτητα.
Δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη, όταν λέω ότι η Δικαιοσύνη τρέχει με 6 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα για τα Τέμπη έχουμε κάνει και συγκάλυψη από επάνω!
Η συγκάλυψη πώς γίνεται;
Αφήνεις την υπόθεση να σέρνεται στα δικαστήρια και κάποια στιγμή φεύγει από την επικαιρότητα, δεν γίνεται με το να τη διατηρείς στην επικαιρότητα και να το πας γρήγορα» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης