Πολιτική

ΚΚΕ: Ο λαϊκός παράγοντας μπορεί να αποτρέψει τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη

ΚΚΕ: Ο λαϊκός παράγοντας μπορεί να αποτρέψει τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη
«Σύμμαχος» της κυβέρνησης της ΝΔ είναι ο νόμος της «συγκάλυψης» και της «ατιμωρησίας», ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”, υποστηρίζει ο Περισσός
Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρεται στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, μετά και την πρόσφατη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ΚΚΕ έχει καταθέσει στη Βουλή και έχει δώσει στη δημοσιότητα ολοκληρωμένο Πόρισμα για το έγκλημα των Τεμπών και για την απόδοση πολιτικών, αλλά και ποινικών ευθυνών σε πρώην υπουργούς. Απ’ αυτή την άποψη στηρίζει πρωτοβουλίες που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.
Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι “σύμμαχος” της κυβέρνησης της ΝΔ είναι ο νόμος της “συγκάλυψης” και της “ατιμωρησίας” – ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών” – που ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν να καταργήσουν στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις του ΚΚΕ.
Σε κάθε περίπτωση ο λαϊκός παράγοντας είναι αυτός που μπορεί να αποκρούσει τις προσπάθειες συγκάλυψης και να εγγυηθεί ότι αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί, δεν θα παραγραφεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης