Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξώδικο Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην Ακρίτα - «Προσωπική και όχι πολιτική επίθεση»

Εξώδικο Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην Ακρίτα - «Προσωπική και όχι πολιτική επίθεση»
«Τα σχόλια είναι προσβλητικά και ανήθικα»
Σχετικά Άρθρα
Με εξώδικη δήλωση στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων τστο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024, απάντησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Ειδικότερα, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όλους τους ισχυρισμούς της κ. Ακρίτα.
Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, «είναι προσβλητικά και ανήθικα» και τη «θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα».
Η κόντρα ξέσπασε στη 1/4, όταν η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, αρχικά απάντησε με ανάρτησή της σε σχόλιο του Θάνου Δημάδη για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Είχε συγκρίνει την κυρία Γκραμπόφσκι με τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μπακμπέθ και είχε γράψει τα εξής:
"Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική", αναφέρει η κυρία Ακρίτα.
"Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο", έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. "Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης