Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης στο Euractiv: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβίασε εν γνώσει της το Σύνταγμα - Η ΑΔΑΕ να πράξει τα δέοντα

Χαρίτσης στο Euractiv: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβίασε εν γνώσει της το Σύνταγμα - Η ΑΔΑΕ να πράξει τα δέοντα
Πρόκειται για «ένα ακόμα επεισόδιο στη μακρά πορεία της παραβίασης κάθε έννοιας κράτους #ικαίου στην χώρα μας από την κυβέρνηση», τονίζει ο προέδρος της Νέας Αριστεράς
«Το ΣτΕ επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την τροπολογία που κατέθεσε και ψήφισε το 2021 στην Βουλή, παραβίασε το Σύνταγμα και το έκανε εν γνώσει της» τονίζει με δήλωσή του, για το σκάνδαλο των υποκλοπων, στο διεθνές δίκτυο Euractiv ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.
Παράλληλα, ο κ. Χαρίτσης υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση «προχώρησε στην πραξικοπηματική αλλαγή της σύνθεσης της ΑΔΑΕ για να καλύψει τα ίχνη της».
Ενώ προσθέτει ότι πρόκειται για «ένα ακόμα επεισόδιο στη μακρά πορεία της παραβίασης κάθε έννοιας κράτους δικαίου στην χώρα μας από την κυβέρνηση. Ειδικά στην υπόθεση των υποκλοπών που προσβάλλει κάθε έννοια δικαιοσύνης στην χώρα μας.Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες.».
«Μετά από αυτή την απόφαση του ΣτΕ, η ΑΔΑΕ πρέπει να προχωρήσει στα δέοντα και φυσικά στην ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την παρακολούθησή του», καταλήγει ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Χαρίτση:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης