Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπογραφή σύμβασης του υπουργείου Ανάπτυξης με τα ΕΛΤΑ - Σκρέκας: Εξοικονομούμε πόρους για το Δημόσιο

Υπογραφή σύμβασης του υπουργείου Ανάπτυξης με τα ΕΛΤΑ - Σκρέκας: Εξοικονομούμε πόρους για το Δημόσιο
Η συμφωνία προορίζεται για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δημοσίου σε ταχυδρομικές υπηρεσίες
Έως 40.000.000 ευρώ εξοικονομεί το ελληνικό Δημόσιο μετά την υπογραφή σύμβασης – πλαισίου του Υπουργείο Ανάπτυξης με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
Η συμφωνία ύψους 82.000.000 ευρώ – συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων προαίρεσης – προορίζεται για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δημοσίου σε ταχυδρομικές υπηρεσίες.
Τα ΕΛΤΑ αναδείχθηκαν ανάδοχος της σύμβασης, μετά από τη διεξαγωγή ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού δυνάμει των διατάξεων του ν. 4412/2016.
«Στο Υπουργείο Ανάπτυξης προχωράμε σε κεντρικοποίηση των δημοσίων συμβάσεων και προμηθειών που διασφαλίζει διαφάνεια, ευελιξία και λογοδοσία, αλλά και εξοικονομεί πόρους για τον Έλληνα φορολογούμενο. Στόχος της κυβέρνησής μας είναι η συνεχής και σταθερή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες τους και στις απαιτήσεις της εποχής μας», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκας.
Από την πλευρά του, ο CEO των ΕΛΤΑ, Γρ. Σκλήκας, δήλωσε πως «η συνέχιση του σημαντικού έργου ταχυδρομικών υπηρεσιών του Δημοσίου ήταν ένα στοίχημα για τα ΕΛΤΑ. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις χαμηλότερου κόστους στηριζόμενοι στον εξελισσόμενο μετασχηματισμό και αποτελεσματικότερη οργάνωση των ΕΛΤΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης