Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαστεργίου για ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα: Στο Gov.gr.wallet πέρασαν 10.000 φίλαθλοι τα εισιτήρια διαρκείας τους

Παπαστεργίου για ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα: Στο Gov.gr.wallet πέρασαν 10.000 φίλαθλοι τα εισιτήρια διαρκείας τους
«Για τους ανθρώπους πάνω από 67 ετών θα υπάρχει ειδική μέριμνα, προκειμένου η ταυτοποίηση να γίνεται με τον κλασικό τρόπο», εξήγησε ο Δ. Παπαστεργίου
Σχετικά Άρθρα
Από τον Σεπτέμβριο o νέος τρόπος εισόδου με ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet αναμένεται να ισχύσει και στους αγώνες των υπόλοιπων αθλημάτων, όπως το μπάσκετ, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δ. Παπαστεργίου.
Ο κ. Παπαστεργίου, με αφορμή από τη λειτουργία σήμερα (9/4) του νέου συστήματος εισόδου στα γήπεδα με ψηφιακό εισιτήριο, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «περίπου 10.000 φίλαθλοι πέρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους στο Gov.gr.wallet (από τα περίπου 80.000 διαρκείας που υπάρχουν στο σύνολο), αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά».
Υπενθύμισε ωστόσο πως δίνεται παράλληλη λειτουργία για ένα μήνα και του νέου συστήματος και του παλιού, δίνεται δηλαδή ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής στους φιλάθλους μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, στις 12/5.
Εξήγησε ακόμη ότι «για τους ανθρώπους πάνω από 67 ετών θα υπάρχει ειδική μέριμνα, προκειμένου η ταυτοποίηση να γίνεται με τον κλασικό τρόπο», αλλά και πως οι μεταβιβάσεις των εισιτηρίων απλών ή διαρκείας είναι ζήτημα των ΠΑΕ και όχι των υπουργείων Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Ο κ. Παπαστεργίου επανέλαβε ότι για οποιαδήποτε απορία προκύψει οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο tickets.gov.gr ώστε λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, σημειώνοντας ότι η διαδικασία είναι απλή.
«Οι πολίτες ήδη έχουν καταλάβει τον τρόπο εισόδου, καθώς 220.000 άνθρωποι έχουν εγγραφεί το τελευταίο διάστημα στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας παρότι είναι εγγεγραμμένοι 4,1 εκατομμύρια Έλληνες, ενώ το Gov.gr.Wallet έχει 105.000 νέα downloads», πρόσθεσε ο υπουργός.
Για τις περιπτώσεις ανηλίκων κάτω των 15 ετών υπενθύμισε ότι «αγοράζουμε το εισιτήριο όπως το αγοράζαμε και το εισάγουμε στο δικό μας πορτοφόλι», ενώ για τους άνω των 15 ετών θα μπορεί ο ίδιος ο ανήλικος να εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας και να κατεβάσει το Gov.gr wallet.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης