Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Έχουμε βαρεθεί να μετράμε καμπάνιες, φιέστες και ειδικές επιτροπές για την καταπολέμηση του bullying

ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Έχουμε βαρεθεί να μετράμε καμπάνιες, φιέστες και ειδικές επιτροπές για την καταπολέμηση του bullying
"H κυβέρνηση της ΝΔ συγκρότησε το 2019 Διακομματική Επιτροπή, η οποία δεν συνεδρίασε ποτέ", τονίζει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα
"Έχουμε βαρεθεί να μετράμε καμπάνιες, φιέστες και συγκρότηση ειδικών επιτροπών για την καταπολέμηση του bullying", τονίζει το ΚΚΕ, με αφορμή την έναρξη της εθνικής εκστρατείας κατά του σχολικού εκφοβισμού που κήρυξε από τη Θεσαλονίκη και το 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης.
Μάλιστα, το ΚΚΕ σημειώνει πως η κυβέρνηση της ΝΔ συγκρότησε το 2019 Διακομματική Επιτροπή, η οποία δεν συνεδρίασε ποτέ!
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, "για το “θεαθήναι” είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ επιδιώκουν να περάσουν και αντιδραστικά μέτρα με αφορμή ένα υπαρκτό και οξυμένο πρόβλημα. Φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο να ταυτίζουν μορφές της συλλογικής πάλης των μαθητών -με το πρόσχημα της παρεμπόδισης μαθήματος - με την ενδοσχολική βία, για να φέρουν από την πίσω πόρτα ακόμη μεγαλύτερη καταστολή.
Φυσικά, είναι η κυβέρνηση και η πολιτική της ΕΕ που κυριολεκτικά παρεμποδίζουν το μάθημα, αφού εκπαιδευτικοί λείπουν ακόμα από τις τάξεις, σχολεία πλημμυρίζουν, πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των μαθητών και τα σχολεία κρίνονται ακατάλληλα".
Σύμ,φωνα με το ΚΚΕ, "η μόνη αποτελεσματική, πραγματική και γνήσια αντιμετώπιση του bullying μπορεί να έρθει απ’ τη νεολαία και όλο τον λαό στον καθημερινό αγώνα για τις ανάγκες τους στη μόρφωση, στη δουλειά, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία. Κάνοντας καθημερινά πράξη την αλληλεγγύη, το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν» και απομονώνοντας πρακτικές, που γεννιούνται κι αναπτύσσονται στο έδαφος του ατομισμού, του ανταγωνισμού και όλων των σάπιων αξιών αυτού του συστήματος".
"Όλα τα άλλα είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»", καταλήγει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης