Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Πρώτη φορά στη μεταπολίτευση έχουμε κυβέρνηση χωρίς αντιπολίτευση

Λοβέρδος: Πρώτη φορά στη μεταπολίτευση έχουμε κυβέρνηση χωρίς αντιπολίτευση
Επτά κόμματα στην αντιπολίτευση και κανένα δεν έχει κυβερνητική προοπτική είπε ο κ.Λοβέρδος
Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση έχουμε κυβέρνηση χωρίς αντιπολίτευση υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρόεδρος, ιδρυτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος «Δημοκράτες».
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο κ.Λοβέρδος υπογράμμισε πως αν και υπάρχουν επτά κόμματα στην αντιπολίτευση, κανένα από αυτά δεν έχει κυβερνητική προοπτική.
«Μάλιστα, επισημαίνω για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία, μην πω στη μεταπολεμική ιστορία - πλην δύο ετών, το 1956 - έχουμε κυβέρνηση χωρίς αντιπολίτευση.
Έχουμε δηλαδή, εφτά κόμματα αντιπολίτευσης και κανένα από αυτά δεν έχει κυβερνητική προοπτική.
Άρα λοιπόν, έχουμε στην ουσία έναν παίκτη.
Εμείς αυτό το κενό θέλουμε να καλύψουμε.
Θα μας επιτρέψει λοιπόν, ο πολίτης να εκτελέσουμε αυτό το έργο;
Απευθυνόμαστε σε αυτόν τον πολίτη και ζητάμε την ψήφο του.
Ζητάμε την ψήφο του για να ενώσουμε.
Όχι πια ψήφο σε αυτούς που διχάζουν» είπε ο κ.Λοβέρδος επισημαίνοντας ότι 1 στους 2 ψηφοφόρους θα πάει στην κάλπη με τη λογική της διαμαρτυρίας
«100% υπάρχει διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση των 5 ετών σε πάρα πολλά επίπεδα.
Στο θέμα του bullying, της γυναικοκτονίας, στα θέματα της ακρίβειας και για να πάμε τώρα στα κυρίως πολιτικά θέματα, όπως στο θέμα της υγείας, όπου υπάρχει μια διαμαρτυρία για την πενταετή διακυβέρνηση.
Και από την άλλη πλευρά, η αντιπολίτευση των κραυγών, των θυμωμένων ανθρώπων που δεν δίνουν τίποτα καινούργιο, ό,τι και αν πει η κυβέρνηση, θα πουν όχι και αυτοί, χάνοντας το παιχνίδι της λογικής, που το παιχνίδι της λογικής όμως, θέλουμε να είναι των δικών μας ανθρώπων το πλεονέκτημα και το προτέρημα.
Το παιχνίδι της λογικής πρέπει να είναι το κυρίως παιχνίδι της κοινής λογικής, της καθημερινής ανθρώπινης λογικής. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε» είπε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης