Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για Ζαγοράκη: «Δεν ενημέρωσε ότι θα κατεβεί με άλλο κόμμα - Αυτοδικαίως η αποπομπή του

Μαρινάκης για Ζαγοράκη: «Δεν ενημέρωσε ότι θα κατεβεί με άλλο κόμμα - Αυτοδικαίως η αποπομπή του
Ο Παύλος Μαρινάκης επισήμανε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ο μόνος εν ενεργεία ευρωβουλευτής, που δεν ανακοινώθηκε, δεν επελέγη ως εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ και αποφάσισε να είναι ξανά υποψήφιος μ' ένα άλλο κόμμα
Στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μία μέρα μετά την απάντηση του κ. Ζαγοράκη προς τα όσα είπε για το πρόσωπό του ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης επισήμανε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ο μόνος εν ενεργεία ευρωβουλευτής, που δεν ανακοινώθηκε, δεν επελέγη ως εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ και αποφάσισε να είναι ξανά υποψήφιος μ' ένα άλλο κόμμα. Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαίρεσε το πρόσωπο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία «παραιτήθηκε» και ήταν μια «ξεχωριστή περίπτωση», αν και ήταν επίσης εν ενεργεία ευρωβουλευτής.
Συμπλήρωσε πως «το θέμα είναι ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έκανε καμία ενημέρωση προς το κόμμα με το οποίο εξελέγη δύο φορές ευρωβουλευτής, ότι "ξέρετε κάτι; Θα κατεβώ μ' ένα άλλο κόμμα". Και διαπιστώθηκε αυτοδικαίως η αποπομπή του από το κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα, το έχουμε πει».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης