Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης: Ενάντια στα funds που στηρίζουν η κυβέρνηση και τα ... τρία ΠΑΣΟΚ - Δίπλα στους αγωνιστές

Βαρουφάκης: Ενάντια στα funds που στηρίζουν η κυβέρνηση και τα ... τρία ΠΑΣΟΚ - Δίπλα στους αγωνιστές
«Είμαστε εδώ επειδή το Δίκιο των πολλών αξίζει στήριξη κόντρα στη Δικαιοσύνη των ολιγαρχών» τονίζει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25
Στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στη δίκη του Στάθη Λεουτσάκου, συντονιστή της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά και ακόμη 11 αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, που είχαν συλληφθεί παράνομα το 2017 στις μεγάλες κινητοποιήσεις στο Ειρηνοδικείο Αθήνας για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας, βρέθηκε την Πέμπτη αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σε δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 ανέφερε:

«Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στήριξη στον συνοδοιπόρο Στάθη Λεουτσάκο κι άλλους 11 αγωνιστές, που δικάζονται επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τα θύματα των αρπακτικών που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν υπό τας διαταγάς της τρόικας.
Είμαστε εδώ επειδή η Δικαιοσύνη κατάντησε να διώκει τους υποστηρικτές των θυμάτων και να λειτουργεί ως δικαστικός βραχίονας τρόικας και αρπακτικών.
Είμαστε εδώ επειδή σ’ αυτή τη ζωή πρέπει να επιλέξεις: Είτε τα εύσημα του κάθε Σόιμπλε, είτε την αγαλλίαση που σου δίνει το να συνεχίζεις να στηρίζεις τα θύματα του κάθε Σόιμπλε – και να δαιμονοποιείσαι για αυτό.
Είμαστε εδώ επειδή η κυβέρνηση και τα τρία ΠΑΣΟΚ, του Ανδρουλάκη, του Κασσελάκη και του Χαρίτση, που ψήφισαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις διώξεις όσων αντιστέκονται, ετοιμάζονται να ζητήσουν την ψήφο εκείνων που Βρυξέλλες, τραπεζίτες και funds σήμερα λεηλατούν.
Είμαστε εδώ επειδή, εν τέλει, το Δίκιο των πολλών αξίζει στήριξη κόντρα στη Δικαιοσύνη των ολιγαρχών

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης