Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - προκριματικές εκλογές: Στις κάλπες για τους 35 από τους 42 υποψήφιους που θα μπουν στο Ευρωψηφοδέλτιο

ΣΥΡΙΖΑ - προκριματικές εκλογές: Στις κάλπες για τους 35 από τους 42 υποψήφιους που θα μπουν στο Ευρωψηφοδέλτιο
Στις κάλπες που έχουν στηθεί σε πάνω από 400 εκλογικά κέντρα, προσέχονται σήμερα, Κυριακή 14/4, έως τις 20:00 για να ψηφίσουν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
"Τρέχει" ο χρόνος των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των 35 -από 42 - υποψηφίων που θα μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωκλογές του Ιουνίου.
Στις κάλπες που έχουν στηθεί σε πάνω από 400 εκλογικά κέντρα, προσέχονται σήμερα, Κυριακή 14/4, έως τις 20:00 για να ψηφίσουν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν την επιλογή αυτό να το κάνουν και διαδικτυακά, εφόσον είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, δηλαδή μέχρι τις 7/4.
Οι εκλογείς που ψηφίζουν με φυσική παρουσία επιλέγουν υποψηφίους από την περιφέρεια στην οποία ανήκει το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν, ενώ όσοι  ψηφίσουν διαδικτυακά θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες.
Σημειώνεται ότι τις 35 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν 201 πρόσωπα που συμμετέχουν στις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι 5 θέσεις θα επιλέξει ο Στέφανος Κασσελάκης και θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες, ενώ σίγουροι στο ευρωψηφοδέλτιο είναι η Έλενα Κουντουρά και ο Κώστας Αρβανίτης.
Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχουν 21 άνδρες και 21 γυναίκες .Οι 42 υποψήφιοι θα παρουσιαστούν στις 18 Απριλίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης