Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άδωνις στη λογική «ό,τι πουν οι άλλοι»: Τα σημαντικά μέσα ενημέρωσης του πλανήτη εκθειάζουν την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας

Άδωνις στη λογική «ό,τι πουν οι άλλοι»: Τα σημαντικά μέσα ενημέρωσης του πλανήτη εκθειάζουν την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας
Το tweet του υπουργού Υγείας
Σχετικά Άρθρα
Σε διθυραμβική... ανάρτηση με αφορμή το δημοσίευμα των Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία, προχώρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Γενικότερα, συνηθίζεται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης να γράφουν για την κοινωνική ή οικονομική πορεία χωρών, χωρίς όμως να βρεθούν στη χώρα και να συνομιλήσουν με πολίτες. Με άλλα λόγια, βλέπουν ορισμένους «κρύους» και βγάζουν συμπεράσματα μακρόθεν.
«Financial Times, Economist, Reuters και σήμερα London Times: τα πλέον σημαντικά μέσα ενημέρωσης του πλανήτη αναφέρονται με εξαιρετικά θετικά σχόλια στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας την 5ετια της κυβέρνησης του Κυριακου Μητσοτακη.
Χαίρομαι που ως υπουργός Αναπτυξης & Επενδύσεων συνέβαλα στα αλλεπάλληλα ρεκόρ των επενδύσεων και την αναγέννηση της ελληνικής Βιομηχανιας που οδήγησαν στην αύξηση του ΑΕΠ, τη μείωση της ανεργίας, την εξασφάλιση δημοσιονομικού χώρου για τις μειώσεις φόρων & εισφορών & κυριως την επιστροφή των ξενιτεμένων επιστημόνων μας», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ συνεχίζει:
«Στόχος τώρα να διατηρήσουμε & να ενισχύσουμε ακομη περισσότερο την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας στο μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον.
Και βεβαίως να επωφεληθούν όλοι, με δίκαιη κατανομή του «μερισματος αναπτυξης», διαμεσου τόσο της περαιτέρω αυξησης του εισοδήματος όσο και της βελτίωσης νευραλγικών υπηρεσιών, με επίκεντρο το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Εκεί δίνουμε τωρα τη μεγάλη μαχη και θα πετύχουμε προς όφελος κάθε Ελληνίδας & κάθε Έλληνα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης