Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Άγιο Δημήτριο ο Μητσοτάκης: Είμαστε κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση - Έχουμε κινητοποιήσει πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία

Στον Άγιο Δημήτριο ο Μητσοτάκης: Είμαστε κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση - Έχουμε κινητοποιήσει πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία
Με τον Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Στ. Μαμαλάκη, συναντήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης 
Ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και τρόπους βέλτιστης αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησε στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Δήμαρχο Στέλιο Μαμαλάκη.
«Είμαστε κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση, διότι εσείς είστε κοντά στα προβλήματα των πολιτών. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κινητοποιήσει πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία, κάποιοι Δήμοι τα έχουν αξιοποιήσει καλύτερα, κάποιοι Δήμοι δυστυχώς δεν τα αξιοποίησαν στην έκταση που θα έπρεπε. Έχουμε όμως πολλά να συζητήσουμε για την ανάπτυξη της πόλης, για τους χώρους πρασίνου που πρέπει να δημιουργηθούν, για το ρέμα της Πικροδάφνης», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
«Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε κοινό τόπο και κοινό βηματισμό για να αντιμετωπίσουμε σημαντικές προκλήσεις αυτής της όμορφης και πολύ δυναμικής πόλης», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στ. Μαμαλάκης ανέφερε πως «είστε ο πρώτος Πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Δημαρχείο της πόλης και θεωρώ βέβαια ότι αυτό δεν είναι τυχαίο. Εκφράζει σίγουρα την πρόθεση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε έναν Δήμο που έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τους όμορους Δήμους του Νότιου Τομέα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης