Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαστούκισαν τη Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία - ΝΔ: Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας

Χαστούκισαν τη Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία - ΝΔ: Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας
"Kόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο - στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία - δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία", τονίζει η ΝΔ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, εντός ιερού ναού», τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 21/4 στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της Α. Δεληκάρη. Εκείνη τη στιγμή μια γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υποψήφια βουλευτής της «Νίκης», άρχισε να φωνάζει με αφορμή τον νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και στο τέλος την χαστούκισε.

Καταδικάζει την επίθεση η ΝΔ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, εντός ιερού ναού.
Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία.
Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο - στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία - δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης