Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοβαρότης μηδέν - H ΝΔ συνέταξε υπόμνημα κατά Σπαρτιατών στο πόδι με πλήθος Fake News… - Διαβάστε και γελάστε

Σοβαρότης μηδέν - H ΝΔ συνέταξε υπόμνημα κατά Σπαρτιατών στο πόδι με πλήθος Fake News… - Διαβάστε και γελάστε
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα ο υπογραφών θα έπρεπε να κατηγορηθεί ότι μέσα από την παροχή ψευδών στοιχείων επιχειρεί να επηρεάσει την απόφαση της δικαιοσύνης, και μάλιστα σε ανώτατο βαθμό, αυτά είναι όμως ψιλά γράμματα για την Κολομβία των Βαλκανίων ή αλλιώς Ουκρανική δημοκρατία της Ελλάδος…
Η Νέα Δημοκρατία υπέβαλλε υπόμνημα ώστε να μην μπορούν οι Σπαρτιάτες να κατέλθουν στις ευρωεκλογές.
Περιττή η απόφαση αυτή γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης που στήριξε το κόμμα αυτό έχει άρει εδώ και πολλούς μήνες την εμπιστοσύνη του, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση ακόμη και να κατέβαινε στις ευρωεκλογές να περνούσε το 1%.
Το κόμμα Σπαρτιάτες αποδείχθηκε απόκομμα, η ανικανότητα τους και η αχαριστία τους απέναντι στον Ηλία Κασιδιάρη είναι πρωτοφανής.
Τα γράφουμε αυτά, καθώς ξεκαθαρίζουμε ότι είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει κόμμα Σπαρτιάτες μας είναι αδιάφορο, ήδη οι 246.000 ψηφοφόροι του έχουν απομακρυνθεί, αποδείχθηκαν τραγικά λίγοι…
Ο Βασίλης Στίγκας αποδείχθηκε τραγικός, ανίκανος, αχάριστος.


Σήμερα όμως θα εστιάσουμε στην σοβαρότητα…
Ένα κόμμα όπως η ΝΔ που κυβερνάει, πρέπει ειδικά όταν στέλνει υπομνήματα για άλλα κόμματα ενώ έχουν προηγηθεί φωτογραφικοί νόμοι για τον Ηλία Κασιδιάρη να είναι άκρως προσεκτικό.
Διαβάζοντας το υπόμνημα αντιληφθήκαμε ότι συντάχθηκε από στελέχη που πήγαν μάλλον νηπιαγωγείο και ακολούθως έμειναν στην ίδια τάξη, οι δε δικηγόροι που συνέταξαν το κείμενο μάλλον πρέπει να τους αφαιρέσει ο δικηγορικός σύλλογος το δίπλωμα λόγω συστηματικών Fake News.

Fake News 1

Στη Σελ. 22 του υπομνήματος αναφέρονται τα κάτωθι σχετικά με ορισμένους εκ των βουλευτών των Σπαρτιατών.
Αλέξανδρος Ζερβέας: Υποψήφιος βουλευτής Βορείου τομέα με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες»
Ιωάννης Κόντης: Υποψήφιος βουλευτής Α’ Θες/νικης με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες
Ιωάννης Δημητροκάλης: Υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες»
Η αλήθεια όμως είναι ότι κανείς από τους παραπάνω ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» στην οποιαδήποτε εκλογική περιφέρεια.

Fake News 2

Στην ίδια σελίδα αναφέρεται:
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος: Υπεύθυνος νεολαίας του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες»
Ο Διονύσιος Βαλτογιάννης: Στέλεχος του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» και στενά συνδεδεμένος, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, με τον πρώην καταδικασμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.
Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος ουδέποτε υπήρξε υπεύθυνος νεολαίας στο «¨Εθνικό Κόμμα Έλληνες».
Επίσης, ο Διονύσης Βαλτογιάννης ουδέποτε υπήρξε στέλεχος στο «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» ενώ το αν διατηρεί προσωπική φιλία με πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι θέμα προσωπικό του, που δε του αφαιρεί τα πολιτικά του δικαιώματα ούτε αφορά τη δικαιοσύνη.

Fake News 3
Στη Σελίδα 28 του υπομνήματος αναφέρεται: «Ο Βασίλειος Στίγκας υπέβαλλε στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή με την οποία γνωστοποιούσε τη διαγραφή τριών βουλευτών και συγκεκριμένα των Βουλευτών:
α) Αιτωλοακαρνανίας, Ιωάννη Δημητροκάλη,
β) Β’ Θες/νικης, Ιωάννη Κόντη και
γ) Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Χαράλμπου Κατσιβαρδά.

Εδώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και υπογράφει το υπόμνημα, αποδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την απροσεξία και την ακαταλληλότητά του, αφού στην προσπάθεια του να παράσχει τρεις πληροφορίες εύκολα προσβάσιμες σε κάθε πολίτη που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, καταλήγει να ψεύδεται τρεις φορές τη μια πίσω από την άλλη.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ιωάννης Δημοτροκάλης εκλέχτηκε στην Ανατολική Αττική και όχι στην Αιτωλοακαρνανία, ο Ιωάννης Κόντης εκλέχτηκε στην Α’ και όχι στη B Θεσσαλονίκης και ο Χαράλαμπος Καστιβαρδάς εκλέχτηκε στο Βόρειο και όχι στο Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Κύριε Μητσοτάκη να προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας…

Fake News 4
Στη σελίδα 34 του υπομνήματος αναφέρεται: «Χαρακτηριστική είναι κατά τούτο η περίπτωση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Ιωάννη Κόντη, ο οποίος αν και αρχικώς διεγράφη ως πρωτοπαλίκαρο του Ηλία Κασιδιάρη, όχι μόνο επανεντάχθη και παραμένει ως σήμερα στο κόμμα, αλλά έλαβε και θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Η αλήθεια όμως είναι ότι ο βουλευτής της Α’ και όχι Β’ Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Κόντης, και πρώην τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, δεν έχει ποτέ συναντήσει τον Ηλία Κασιδιάρη, ούτε έχει ποτέ συνομιλήσει μαζί του, δεν έχει επομένως υπάρξει ούτε καν απλώς γνωστός του Ηλία Κασιδιάρη, πολλώ δε μάλλον πρωτοπαλίκαρό του.

Fake News 5
Στη σελίδα 35 του υπομνήματος αναφέρεται: Η διατήρηση έως και σήμερα της ηγετικής θέσης του Ηλία Κασιδιάρη εντός του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» καταδεικνύεται και από τον κατάλογο των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ». Ήδη στις πρώτες δημοσιοποιθείσες υποψηφιότητες εντοπίζονται υποψηφιότητες που προέρχονται από το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», όπως η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, υποψήφια βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών με το ανωτέρω κόμμα, και η Μαρία Μυλωνά, στέλεχος του ιδίου κόμματος στο Βόλο.
Η αλήθεια όμως είναι η Αναστασία Αλεξοπούλου δεν υπήρξε ποτέ μέλος στο «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», πόσο μάλλον υποψήφια βουλευτής με το συγκεκριμένο κόμμα.
Η Μαρία Μυλωνά δε γνωρίζουμε αν υπήρξε στέλεχος των Ελλήνων, αλλά ακόμα και να υπήρχε, αυτό σε καμία περίπτωση δεν καταδεικνύει ηγετική επιρροή του Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα των Σπαρτιατών.

Όλη η Χρυσή Αυγή έχει πάει στο ΛΑΟΣ και στο Εθνικό Μέτωπο

Στελέχη της Χρυσής Αυγής, εκλεγμένοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ακόμα και πρώην εκλεγμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην περιφέρεια Ηλείας, έχουν ήδη ανακοινωθεί ως υποψήφιοι στα ευρωψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, του Εθνικού Μετώπου και άλλων κομμάτων.
Ειδικά στην περίπτωση του Εθνικού Μετώπου, η μεγάλη πλειοψηφία των υποψηφίων που έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, αποτελείται από πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής, ακόμα και δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που μέχρι τη στιγμή αυτή εκπροσωπούν την παράταξη της Ελληνικής Αυγής, παρακλάδι της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Στις περιπτώσεις αυτές όμως η κυβέρνηση σιωπά και δεν τολμάει να αναφέρει ότι αυτές οι υποψηφιότητες των πρώην χρυσαυγιτών υποδηλώνουν ηγετική επιρροή από τον Κασιδιάρη, το Μιχαλολιάκο ή τον Παναγιώταρο.
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το υπόμνημα που υπογράφει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας βρίθει ψευδών στοιχείων.
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα ο υπογραφών θα έπρεπε να κατηγορηθεί ότι μέσα από την παροχή ψευδών στοιχείων επιχειρεί να επηρεάσει την απόφαση της δικαιοσύνης, και μάλιστα σε ανώτατο βαθμό, αυτά είναι όμως ψιλά γράμματα για την Κολομβία των Βαλκανίων ή αλλιώς Ουκρανική δημοκρατία της Ελλάδος…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης