Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά της Εφημερίδας των Συντακτών για Αντώναρο - «Απολύτως ανακριβές δημοσίευμα»

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά της Εφημερίδας των Συντακτών για Αντώναρο - «Απολύτως ανακριβές δημοσίευμα»
«Μας προκαλεί εντύπωση διότι ο συντάκτης της ΕΦ.ΣΥΝ έχει στη διάθεση του τα πραγματικά γεγονότα τα οποία αποσιώπησε» τονίζουν από την Κουμουνδούρου
Σχόλιο για το δημοσίευμα του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών κάνει με ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στην ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Το αρχικό δημοσίευμα του κ. Δημήτρη Κανελλόπουλου στην ιστοσελίδα της ΕΦ.ΣΥΝ που αφορά στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τα γεγονότα σχετικά με τον αποκλεισμό του υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Ευάγγελου Αντώναρου από τη Δημόσια τηλεόραση είναι απολύτως ανακριβές. Το δεύτερο που ακολούθησε αναφέρει τμήματα και μόνο της αλήθειας".
Ακολούθως εξηγεί: «Μας προκαλεί εντύπωση διότι ο συντάκτης της ΕΦ.ΣΥΝ έχει στη διάθεση του τα πραγματικά γεγονότα τα οποία αποσιώπησε, αλλά αξιοποίησε το εκ των υστέρων παραπλανητικό αφήγημα της ΕΡΤ. Απορία: Πως είναι δυνατόν κάποιος να πιστέψει πως η ΕΡΤ στις 8:20 ζήτησε καλεσμένο που θα εμφανιζόταν στις 8:30, ‘ξεκαθαρίζοντας', σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πως αυτό δεν μπορούσε να γίνει με Skype; Μήπως περίμενε εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσε να διακτινιστεί στο Ραδιομέγαρο;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης