Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Στις Ευρωεκλογές δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα, αλλά η κυβερνητική αλαζονεία

Ανδρουλάκης: Στις Ευρωεκλογές  δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα, αλλά η κυβερνητική αλαζονεία
"Η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού", τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης
«Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, από τη Βαρβάκειο Αγορά.
Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος επισκέφτηκε τη Βαρβάκειο Αγορά μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, μίλησε για την ακρίβεια και έκανε λόγο για άδεια αγορά.
Όπως ανέφερε, «συναντήσαμε με τον δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά. Χθες ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την Αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια».
Το πόσο καλά τα πάει, το βιώνει στην τσέπη του ο ελληνικός λαός. Τα στοιχεία της Eurostat είναι αποκαλυπτικά. Τον Μάρτιο, όπως θα δείτε, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα ήταν υπερτετραπλάσιος από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού».
«Γι' αυτό, στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Γι' αυτό ζητώ να μας στηρίξουν. Να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους για να έχουν την επόμενη ημέρα ισχυρή, αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει τροπάριο και να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης