Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυμα ... ισοπέδωσης της κυβέρνησης μέσω Φλωρίδη - «Με το κράτος δεν τα βάζει κανείς, θα τον ισοπεδώσει…»

Μήνυμα ... ισοπέδωσης της κυβέρνησης μέσω Φλωρίδη - «Με το κράτος δεν τα βάζει κανείς, θα τον ισοπεδώσει…»
Ο υπουργός δικαιοσύνης έστειλε μήνυμα πως όποιος επιχειρήσει να εναντιωθεί στο κράτος θα ισοπεδωθεί
«Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει», υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης το πρωί της Παρασκευής 26/4 στον ΣΚΑΪ, μία φράση ενδεικτική για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και για την αντίληψη περί κράτους δικαίου από την οποία εμφορείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Τη στιγμή που συζητώνται μία σειρά από ζητήματα που φέρνουν το κράτος απέναντι στους πολίτες – συγγενείς, έστειλε μήνυμα πως όποιος επιχειρήσει να εναντιωθεί στο κράτος θα ισοπεδωθεί.
Αυτή την πεποίθηση μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε, δημιουργήθηκε από την εποχή που ήταν υφυπουργός Αθλητισμού, προχωρώντας ουσιαστικά στην παραδοχή ότι πρόκειται για πεποίθηση ριζωμένη επί δεκαετίες στον τρόπο σκέψης του, που όπως φαίνεται «κουμπώνει» τέλεια με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
«Από τότε που υπηρετούσα στον αθλητισμό, η πεποίθηση που είχα δημιουργήσει ήταν η εξής: «Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει, δεν υπάρχει περίπτωση…», δήλωσε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις.
Έχοντας δεκάδες μέτωπα ανοιχτά εντός και εκτός των τειχών, όσον αφορά το έγκλημα των Τεμπών, το σκάνδαλο υποκλοπών, την κατάσταση του Κράτους Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει -μέσω Φλωρίδη αυτή τη φορά- να στείλει μηνύματα… «ισοπέδωσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης