Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την καραμανλική δεξαμενή στοχεύει ο Κασσελάκης - Η επιστροφή Σπηλιωτόπουλου μέσω Γιάννη Λούλη και οι έριδες στον ΣΥΡΙΖΑ

Την καραμανλική δεξαμενή στοχεύει ο Κασσελάκης - Η επιστροφή Σπηλιωτόπουλου μέσω Γιάννη Λούλη και οι έριδες στον ΣΥΡΙΖΑ
Πίσω από την κίνηση αυτή, κρύβεται ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης
Tην καραμανλική δεξαμενή στοχεύει ο Στέφανος Κασσελάκης γι’ αυτό και έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Μία κίνηση η οποία θεωρείται τακτικισμός απέναντι στη ΝΔ καθώς ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υπήρξε εκπρόσωπος της ΝΔ και σημαίνον στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή.
Πίσω από την κίνηση αυτή, κρύβεται ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον Κασσελάκη, για την ακρίβεια ο στενός του συνεργάτης Γιάννης Δημάκης, είναι στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.
Ο Γιάννης Λούλης συχνά αποδομεί το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έχει κατακτήσει το πολιτικό Κέντρο, έναν όρο τον οποίο διεκδίκησε και πήρα και ο Κώστας Καραμανλής το 2004 που μέντορα είχε τον Γιάννη Λούλη.

Δημιουργεί έριδες ο ερχομός του Άρη

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν γνωρίζουμε τι καινούριο θα προσδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσει έριδες και γκρίνιες ο ερχομός του στην Κουμουνδούρου.
Άλλωστε, είναι γνωστά τα βιτριολικά σχόλια που είχε κάνει στο πρόσωπο του η Έλενα Ακρίτα.
Πρόσωπο που υπηρέτησε τη ΝΔ από όλες τις θέσεις, από την ΜΑΚΙ μέχρι υπουργός της ΝΔ, βρίσκεται στην υπηρεσία ενός αριστερού κόμματος.
Ο ίδιος, απέτυχε το 2014 να εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων παίρνοντας το χειρότερο αποτέλεσμα για τη ΝΔ.
Από τότε ξέκοψε τελείως με τη ΝΔ.
Ήρθε μάλιστα κοντά και με τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είχαν έναν συχνό δίαυλο επικοινωνίας αλλά ποτέ δεν προχώρησε κάποια περαιτέρω συνεργασία.

Οι καραμανλικοί προτιμούν Βελόπουλο για διαμαρτυρία

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην προσπάθειά του να γίνει πόλος έλξης για όλους τους αντι-μητσοτακικούς του πολιτικού συστήματος πήρε δίπλα του τον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Από την στιγμή άλλωστε, που ο Κώστας Καραμανλής έχει απομακρυνθεί από τα πολιτικά δρώμενα και όπως φαίνεται και από τη Νέα Δημοκρατία, ενδέχεται να πάρει και άλλα ορφανά στελέχη.
Αν και τα πιο σοβαρά από αυτά στελέχη, έχουν αποφασίσει να «τιμωρήσουν» τον Κ. Μητσοτάκη στέλνοντας ψήφο διαμαρτυρίας στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Σωτήρης Πίκουλας
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης