Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καιρίδης για Μονή της Χώρας: Απαράδεκτη η απόφαση Erdogan να μετατραπεί σε τέμενος - Ο Μητσοτάκης θα το θέσει στην Άγκυρα

Καιρίδης για Μονή της Χώρας: Απαράδεκτη η απόφαση Erdogan να μετατραπεί σε τέμενος - Ο Μητσοτάκης θα το θέσει στην Άγκυρα
«Eίναι μία επίσκεψη εργασίας» του Κ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα, ανέφερε ο Δ. Καιρίδης
Σχετικά Άρθρα
Για απαράδεκτη απόφαση του Τούρκου προέδρου Erdogan να μετατρέψει σε τέμενος τη «Μονή της Χώρας» κανε λόγο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δ. Καιρίδης.
Ο κ. Καιρίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για μία «απολύτως καταγγελτέα κίνηση» και σημείωωσε ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα θέσει το θέμα κατά την επισκεψή του στην Τουρκία στις 13/5 και τη συνάντησή του με τον Erdogan, «όπως το έθεσε και το υπουργείο Εξωτερικών. Όλα τίθενται».
«Είναι ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και έρχεται σήμερα ο Erdogan, σε συνέχεια με αυτό που έγινε με την Αγιά Σοφιά, κλείνοντας το μάτι στο ακραίο ισλαμιστικό εκλογικό ακροατήριό του», είπε χαρακτηριστικά.
Περαιτέρω, κάνοντας αναφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Καιρίδης τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας κατευνασμός. Ο Erdogan έκανε στροφή, όχι η Ελλάδα. Ο Erdogan πήγε από το Μητσοτάκης γιοκ, στο να μην έχουμε ούτε παραβιάσεις».
Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άγκυρα στις 13/5, σημείωσε πως «είναι μία επίσκεψη εργασίας», προσθέτοντας ότι στα σοβαρά ζητήματα, τα πράγματα είναι μπλοκαρισμένα, καθώς η Τουρκία παραμένει στις πάγιες θέσεις της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης