Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ηγουμενίτσα ο Κασσελάκης: Η Ελλάδα υστερεί, πάνω απ’ όλα, στην ηθική στην πολιτική

Στην Ηγουμενίτσα ο Κασσελάκης: Η Ελλάδα υστερεί, πάνω απ’ όλα, στην ηθική στην πολιτική
"Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια", τόνισε από την Ηγουμενίτσα ο Στ. Κασσελάκης
Από την Ηγουμενίτσα ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του στην Περιφέρεια της Ηπείρου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Συνομιλώντας με πολίτες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την πρόσφατη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τόνισε ότι «τα λιμάνια, ειδικά τα κομβικά λιμάνια, είναι δημόσια αγαθά για μας».
«Είναι γεωπολιτικά, είναι εθνική υπόθεση. Άρα λοιπόν, θα τα διαχειριστούμε χρηστά κατ’ αυτό τον τρόπο. Και δεν πρόκειται να τα ξεπουλάμε σε ξένους, χωρίς καμία δέσμευση για τους Έλληνες πολίτες», πρόσθεσε.
κ1_5.JPG
Ακόμη, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως το βασικό διακύβευμα για το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι η ηθική, προκειμένου να επιστρέψει η εμπιστοσύνη.
Όπως είπε, «η Ελλάδα υστερεί, πάνω απ’ όλα, στην ηθική στην πολιτική. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την πολιτική και οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τους πολίτες. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σταματήσει».
Μιλώντας για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε πως η Ελλάδα πρέπει να πάψει να έχει αλά καρτ σχέση με την Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να είμαστε ευρωπαϊκή χώρα μόνο κατ’ επιλογή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης